Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

"Παλαιστίνιοι" οι Έλληνες για Ισραηλινό Συνταγματάρχη


Πρωτοδιαβάσαμε για το θέμα στο πρωτοπόρο troktiko. Συνταγματάρχης Ιλάν Μάλκα το όνομά του. Μάλλον του λείπει ένα "α" ανάμεσα στο "λ" και στο "κ". Παραλλήλισε το ματς της τυχερής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Ισραήλ κόντρα στην ελληνική με αυτόν της Γάζας!!!!! και είπε στους παίκτες του Ισραήλ να "παίξουν σαν λιοντάρια" επειδή "δεν θα έχουν δεύτερη ευκαιρία". Το έθνος, είπε επίσης, έχει τα μάτια του στραμένα πάνω τους, Είπε κι άλλα και τα αποκάλυψε η ισραηλινή εφημερίδα Χααρέτζ, καυτηριάζοντάς τα, όπως έπρεπε.

Η πρώτη αποκάλυψη έγινε από τον στρατιωτικό συντάκτη της εφημερίδας Γεντιότ Αχαρονότ, ο οποίος αναφέρθηκε στο κωμικοτραγικό επεισόδιο. Ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Ισραήλ Ντρορ Καστάν και ο βοηθός του Μοσέ Σινάι επικοινώνησαν με τον κολονέλο Μάλκα. Του ζήτησαν να εμψυχώσει τους παίκτες. "Τα μάτια του έθνους είναι στραμένα πάνω σας", είπε ο Μάλκα και συνέχισε την άσκοπη προπαγάνδα του. Άσκοπη επειδή όσο και να μιλήσεις σ' έναν παίκτη δεν μαθαίνει μπάλα. Αντίθετα υπάρχει ο κίνδυνος να ξεχάσει κι αυτήν που ξέρει. Η σοβαρή εφημερίδα Χααρέτζ χαρακτηρίζει τους δύο τεχνικούς της εθνικής Ισραήλ "ηλίθιους" και τους προτείνει την επόμενη φορά να απευθυνθούν στον επικεφαλής στρατιωτικό ραββίνο για να προκαλέσει "τζιχάντ"(!) ανάμεσα στις δύο χώρες.

Αυτό που έχει πλάκα είναι το τέλος του σκωπτικού άρθρου της Χααρέτζ:
"Και είναι πιθανό να περιμένουμε με κομμένη την ανάσα για τις δακρύβρεχτες και αποκαλυπτικές εξομολογήσεις των ποδοσφαιριστών-πολεμιστών μας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα: πως γράψαμε προσβλητικά συνθήματα στους τοίχους των αποδυτηρίων των ειδωλολατρών και πως σπάσαμε τα πόδια τους με σίδερο κι ατσάλι. Ακόμα κι αν χάσουμε αυτή τη μάχη θα νικήσουμε στον πόλεμο. Αυτοί οι διεστραμμένοι Έλληνες δεν θα μας ξεχάσουν - ούτε εμάς ούτε τον Θεό της εκδίκησης που μας σώζει. Μπορεί οι Έλληνες να πετύχουν περισσότερα γκολ αλλά θα λάβουμε ικανοποίηση γνωρίζοντας ότι διαθέτουμε την ηθικότερη ποδοσφαιρική ομάδα του κόσμου.
Τώρα πια είναι επίσημο: Αυτή η χώρα τρελάθηκε".

Σχόλιο Zorro: Φταίμε εμείς τώρα αν γεμίσουμε το Παγκρήτιο στη ρεβάνς (1η Απριλίου) με παλαιστινιακές σημαίες; Όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου