Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Τι συμβαίνει στην Espresso;


28 Μαΐου 2009. Η κουτσομπόλα Espresso κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη. Με εικόνα και ήχο βγάζει στη φόρα τη συμμετοχή του νεοκεμαλιστή Τρεμόπουλου (οικολόγοι-πράσινοι) στην παρουσίαση του "Μακεδονικού" αναγνωστικού. Μια ανθελληνική ημερίδα που έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα. Το ξεμπρόστιασμά της ακύρωσε τα μακροχρόνια σχέδια του παρασκηνίου να δημιουργηθεί ένας δήθεν απολιτίκ αλλά ουσία αντεθνικός κομματικός μοχλός πίεσης στη χώρα. Οι Οικολόγοι ενώ ετοιμάζονταν να γίνουν ακόμα και 3ο κόμμα(!!!) στην πολιτική σκηνή μετά βίας μπάζουν τον εγωπαθή νεοκεμαλιστή στην ευρωβουλή. Οι Οικολόγοι νοκ άουτ. Το σύνολο του τύπου πιστώνει την επιτυχία στην Espresso.


8 Σεπτεμβρίου 2009. Μεγάλη φωτό και εγκωμιαστικό κείμενο για την παρουσία Τρεμόπουλου στη ΔΕΘ. Στην ίδια εφημερίδα. Στην Espresso. Η κεντρική φωτογραφία της πολιτικής ενότητας του εντύπου σε έναν "πολιτικό" Γ' διαλογής και με ημερομηνία λήξης την 4η Οκτωβρίου όπου το συνάφι του θα βρεθεί εκτός παιχνιδιού. Τι άλλαξε στην εφημερίδα; Πρώτα και κύρια άλλαξε ο καπετάνιος. Ο Ιωάννης Φιλιππάκης. Ο εκδότης και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου που άφησε το μαγαζί στο limit up του. Άλλαξε και ο διευθυντής της Espresso Χρήστος Μουλίνος που ήξερε να "απαγάγει" αναγνώστες από τον ανταγωνισμό. Οι αναγνώστες όμως έμειναν οι ίδιοι και αυγάτισαν. Η εφημερίδα εισπράττει το momentum της δουλειάς που προηγήθηκε και θα αρχίσει να το χάνει γρήγορα, αν συνεχιστούν οι οβιδιακές πολιτικές μεταμορφώσεις.



1 σχόλιο:

  1. Καλά, ας μην ήταν ο Παναγιώτης Λιάκος που είχε το θέμα και θα σου έλεγα εγώ για τους... καπετάνιους (που αν δεν είσαι ένας από αυτούς, σίγουρα είσαι της κλίκας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή