Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Μεγάλη μεταγραφή ετοιμάζει ο Λαυρεντιάδης


Ακούγεται έντονα και από καλά πληροφορημένες πηγές ότι ο ισχυρός Όμιλος Λαυρεντιάδη-Κυριακίδη αναμένεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Συγκεκριμένα, τα τελευταία εικοσιτετράωρα "παίζει" πολύ το όνομα του...


...Θανάση Λάλα, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα δίπλα στην έμπειρη Αρετή Σιδηροκαστρίτου. Ο Λάλας θα έχει υπ' ευθύνη του τα περιοδικά του Ημερήσιου Τύπου, το τεχνικό μέρος των εκδοτικών δραστηριοτήτων και θα συμβάλλει στον Flash. Η κ. Σιδηροκαστρίτου θα έχει ως βασική της ευθύνη την πολιτική κατεύθυνση και την υψηλή εποπτεία των ραγδαία αναπτυσσόμενων μιντιακών δραστηριοτήτων των νέων εκδοτών που θέλουν να διευρύνουν όσο το δυνατό περισσότερο την επιρροή τους. Οι προοπτικές είναι καλές και το μέλλον ευοίωνο μια και το πάλαι ποτέ παιδί-θαύμα του ΔΟΛ έχει ακόμα πολλούς άσσους στο μανίκι του και η παρουσία του σ' ένα media group είναι σίγουρα θετική.

1 σχόλιο:

  1. •Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου.
    Tu quoque, fili!
    Βρούτε zorro ηθελα να πω γραφεις:των νέων εκδοτών που θέλουν να διευρύνουν όσο το δυνατό περισσότερο την επιρροή τους και βαζουν τον Λαλα. Ε και? Θα βγαλει άσσους απο το μανίκι του καιθα υποστηριξει τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ.Το θετικο που ειναι? Εχω την εντυπωση οτι καποιος αλλος το εχει γραψει το ανωτερω. Σου στελνω ενα κομματι απο την Σοφία Σιρ.ΚΖ12 για σκεψεις. Βρισκόμενος ανάμεσα σε συνετούς κρατήσου, αλλά αν βρεθείς ανάμεσα σε νοήμονες εξέταζε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή