Τρίτη, 11 Αυγούστου 2009

Ούτε κουβέντα περί Χάγης οι νεότουρκοι των Αθηνών


Ύβρις. Ενώ τεκμηριώθηκαν πέραν πάσης αμφιβολίας τα εγκλήματα πολέμου των Τούρκων στην Κύπρο, οι νεότουρκοι των Αθηνών με επικεφαλής την εφιαλτική Ντόρα δεν κάνουν ούτε κιχ περί Χάγης. Σε οποιαδήποτε άλλη πατρίδα θα είχαν πάρει φωτιά τα νομικά γραφεία του όποιου υπ Εξ.
Συγκεκριμένα, απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση για τις αποκαλύψεις σχετικά με την ταυτοποίηση των λειψάνων Ελληνοκυπρίων αιχμαλώτων που βρέθηκαν σε ομαδικό τάφο, ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Γρ. Δελαβέκουρας (απίθανο επίθετο) είπε:

«Οι αποκαλύψεις αυτές, καθώς και οι πληροφορίες για την δολοφονία της οικογένειας των Ελληνοκυπρίων στη Λάπηθο, επιβεβαιώνουν τα εγκλήματα και την κατάφωρη παραβίαση του Διεθνούς και Ανθρωπιστικού Δικαίου κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.
Επιτέλους, πρέπει να εφαρμοσθούν...


...πλήρως οι σχετικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που καλούν την Τουρκία να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την πλήρη διαλεύκανση όλων των περιπτώσεων αγνοουμένων κατά την τουρκική εισβολή. Πρέπει να μπει τέλος στην αγωνία που βιώνουν καθημερινά οι οικογένειες των αγνοουμένων εδώ και 35 χρόνια.

Όπως απέδειξε και η συγκεκριμένη περίπτωση το έργο της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοούμενους είναι ζωτικής σημασίας στην προσπάθεια να υπάρξει πρόοδος στο ζήτημα αυτό. Πρέπει να διασφαλίσουμε την επίτευξη της ανθρωπιστικής αποστολής της Επιτροπής και τη συνέχιση της ομαλής και αποτελεσματικής λειτουργίας της».

σχόλιο zorro: οι πάσης φύσης νενέκοι και νεότουρκοι τάχαμου νοιάζονται για την "αγωνία" των οικογενειών. Λες και έπραξαν κάτι τα τελευταία 35 χρόνια. Για τα εθνικά δίκαια δεν λένε λέξη. Ο λόγος είναι ότι έτσι έρχεται στη συζήτηση η Χάγη και θα στεναχωρηθεί η μητέρα πατρίδα.

2 σχόλια:

  1. Κανείς να μην έχει το δικαίωμα να κληροδοτεί με διαθήκη(περιουσίες) ή να χαρίζει με δωρεά οτιδήποτε σε πρόσωπα ή τόπους, που έχουν επισημανθεί ότι διαπράττουν την ασέβεια του Ελληνισμού. Όσα δίδονται ή κληροδοτούνται μ' αυτόν τον τρόπο θα αφαιρούνται. Με την παρούσα ευσεβή νομοθεσία να διατηρηθούν σε ισχύ όλες οι τιμωρίες, με τις οποίες οι προηγούμενοι βασιλείς είχαν απειλήσει να τιμωρήσουν την Ελληνική πλάνη,Ιουστινιάνειος Κώδικας 1.11.9 επίσης Β1,1,19 και Νομοκάνων 6,3. Ο συγκεκριμένος νόμος θεωρείται νομοθέτημα του Ιουστινιανού)
    zorro, οι κυβερνώντες εφαρμόζουν κατά γράμμα τον κώδικα.Εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω να έχουν παρεκλίνει καθόλου. Και η εφορία κυνηγάει και κατασχέτει και τα Σκόπια θα πάρουν το όνομα Μακεδονία σαν πατρίδα του Ιουστινιανού και η Θεοδώρα Μπακογιάννη ΥΠΕΞ τιμά την συνονοματότης Αυτοκράτειρα και πράτει οτιδήποτε για να εξελείψει την Ελληνική πλάνη.Δεν συμφωνείς zorro?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μεγάλα έθνη συμπεριφέρονται σαν γκάνγκστερ, ενώ τα μικρά σαν πουτάνες.
    Σ. Κούμπρικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή