Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Το ΚΚΕ νομοθετεί και η "Δικαιοσύνη" κρατάει το φανάρι


Το ρεπορτάζ του Βήματος ουδέτερο. Σχεδόν ευνοϊκό. Σαν να απέτρεψαν τα εγγόνια των δολοφόνων της ΟΠΛΑ μια παράνομη πράξη. Διαβάζουμε λοιπόν ότι:

"Με δυναμική παρέμβαση τους, μέλη του ΠΑΜΕ, της Πανσαμιακής Επιτροπής για την Ειρήνη, της Προοδευτικής Κίνησης Γυναικών Σάμου και της Κίνησης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες απέτρεψαν την επιβίβαση 26 λαθρομεταναστών διαφόρων εθνικοτήτων στο πλοίο «Θεόφιλος».

Συγκεκριμένα...

...στις 19.20 χθες βράδυ, όταν το πλοίο «Θεόφιλος», το οποίο εκτελεί το δρομολόγιο που συνδέει τη Σάμο με τη Β. Ελλάδα, προσέγγισε στο λιμάνι Βαθέος, τα μέλη των οργανώσεων είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στον καταπέλτη και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ των λαθρομεταναστών, κατάφεραν τελικά να αποτρέψουν τη μεταφορά 26 λαθρομεταναστών σε άλλο κέντρο Υποδοχής.

Στην αρχή υπήρξε αρκετή ένταση, όμως στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν και το πλοίο έπειτα από μιάμιση ώρα καθυστέρηση, συνέχισε το ταξίδι του και οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο κέντρο κράτησης Σάμου.

«Θα αποτρέπουμε κάθε τέτοια ενέργεια που θίγει την ανθρώπινη προσωπικότητα και στέλνει αυτούς τους εξουθενωμένους ανθρώπους πίσω στην κόλαση του πολέμου», έλεγαν τα μέλη των οργανώσεων.

σχόλιο zorro: Ο εισαγγελέας εκεί ξέρει νομικά; Γνωρίζει πότε υφίσταται παρακώλυση συγκοινωνιών; Αντίσταση κατά της αρχής; Έκθεση προσώπων σε κίνδυνο; Πώς επιτρέπεται σε μια πολιτισμένη χώρα η εφαρμογή του νόμου για την απέλαση λαθρομεταναστών να επαφίεται στη βούληση των νοσταλγών του Στάλιν; Μέχρι πότε; Ο εισαγγελέας εκεί είναι συνυπεύθυνος για τη διάλυση του κράτους. Οι ΚΚέδες, ανθέλληνες όντες, επιθυμούν να γεμίσουμε λαθρομετανάστες για να εξαφανιστεί κάθε ίχνος ιστορικής μνήμης και συνέχειας στον τόπο. Επίσης, αφού βλέπουν ότι οι Έλληνες τους θέτουν σιγά σιγά στο περιθώριο, ποντάρουν στους ξένους για ψήφους.

1 σχόλιο:

  1. Η πολιτική και ιδεολογική παραπλάνηση, η αδίστακτη δημαγωγία, η εμετική κολακεία, η κυνική αδιαφορία για την άσκηση επιμελούς, αυστηρής και χρηστής διοικήσεως, ο ηθικός ξεπεσμός και η απροκάλυπτη διαφθορά στην ιδιωτική ζωή και στην διαχείρισητου δημόσιου τομέα είναι πλέον κοινή διαπίστωση!
    Και η έλλειψη όμως οποιασδήποτε διαμαρτυρίας και αντιδράσεως, ως εκδήλωση ηθικής υγείας, ευαισθησίας, υπευθυνότητος και αυτοσεβασμού των ταγών αυτού του τόπου και των διαφωνούντων εντίμων, είναι καθημερινή τραγική επαλήθευση του δεινού καταντήματος.Απόσπασμα του αειμνήστου εισαγγελέως ΤΣΕΒΑ . Για την αντιγραφή Δελφικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή