Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Δόξα και τιμή στους αγωνιζόμενους Έλληνες


Η καλύτερη τιμή σ' αυτούς που έπεσαν είναι να μαυροφορεθούν οι οικογένειες εκείνων που τους σκότωσαν. Κάθε αντίσταση στον κατακτητή και τους συνεργάτες του είναι νόμιμη και επιβεβλημένη. Τα άλλα είναι τίποτα.
Ο ραγιαδισμός των νενέκων του κοινοβουλίου αποδεικνύεται κι από το γεγονός ότι κηδείες, μνημόσυνα και κούφιες ρητορείες γίνονται μόνο στο Γιουνανιστάν.

Τα έθνη που θέλουν να επιβιώσουν δεν αφήνουν το αίμα των παιδιών τους δίχως εκδίκηση. Προτείνουμε να ενημερωθείτε για το πως αντέδρασε το Ισραήλ στη δολοφονία Ισραηλινών αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου (1972) από Παλαιστίνιους τρομοκράτες. Παρακολουθήστε την ταινία "Μόναχο" του Στίβεν Σπίλμπεργκ.


1 σχόλιο:

  1. "Tα εθνικά σύνορα θα περιορισθούν"
    Η πρόεδρος της Βουλής ʼννα Μπενάκη - Ψαρούδα, όταν πήγε ν' ανακοινώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της Βουλής στον Κάρολο Παπούλια, γιά την εκλογή του (Φεβ. '05), στην προσφώνηση- ομιλία της (είναι στα αρχεία-πρακτικά της Βουλής) τόνισε, εκτός των άλλων: «Αναλαμβάνετε κύριε Πρόεδρε την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μια πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος ης εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη».zorro ολα ειναι μιλημενα και συμφωνημενα και ο ιστορικος του μελλοντος θα λεει τους στοιχους του Κ Πολαμα σαν πορνη εκαρτεραγε τον τουρκο να την παρει και θα εχουμε ασφαλεια και διευρυμενη ευρωπη και οχι ελλαδα, λες για αυτο εχουνε ριξει στην πιατσα ολες τις σκονες και τα χασισια; να γινουν τα παιδια απο τωρα δερβισιδες και οχι μετα που θα υπαρχει συνοστισμος,δελφικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή