Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Μυρίζει αναρχικούς και Indymedia η φωτιά στην Αττική


Μυρίζει αναρχικούς και indymedia η φωτιά στην Αττική. 6 γκαζάκια τα γνωστά εργαλεία των αναρχικών βρέθηκαν σε δύο περιοχές που ξεκίνησε η φωτιά. Τα γκαζάκια είναι το αγαπημένο εργαλείο των αναρχικών και χρησιμοποιούνται κατά κόρον. Ένα άλλο περίεργο στοιχείο που συγκλίνει σε αυτή την άποψη είναι η περίεργη ανακοίνωση του Indymedia ότι "Μεγάλη ομάδα συντρόφων από χτες κινητοποιήθηκε και βρέθηκε στην περιοχή των πυρκαγιών και των εμπρηστικών εστιών που μπήκαν με σύστημα και με προγραμματισμό σε συγκεκριμένα σημεία - κλειδιά" για να βοηθήσουν την κατάσβεση!

Οι απλοί εμπρηστές χρησιμοποιούν στουπιά και άλλα απλά εργαλεία εμπρησμού. Τα γκαζάκια οδηγούν αλλού, στα πληρωμένα τσιράκια του Soros.
Μήπως είναι τυχαίες οι φωτιές στην Ζάκυνθο που υπάρχει μεγάλος πυρήνας αναρχικών που ζητούν και αποκοπή των Επτανήσων από την Ελλάδα;
Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά αυτή την φορά, και τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και ιδιαίτερα του ΕΜΠ πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους, γιατί η οργή του λαού είναι μεγάλη.
Από http://www.thermopilai.org

1 σχόλιο:

  1. Mia a8wa erwtisi: Ta gazakia den skane me tin fwtia? Stin fwto den exoune skasei. Den ftaiei o soros kai to indymedia alla o kakos mas o kairos pou fusage ekeini tin imera kai exakolou8ei na fusaei

    ΑπάντησηΔιαγραφή