Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Τα παπαγαλάκια της ακροαριστεράς


Αθωώνουν υπόπτους για τρομοκρατία ακόμα κι όταν ομολογούν! Η Ελευθεροτυπία γράφει σήμερα για τον πολλάκις συλληφθέντα στα πράσα Νίκο Κουνταρδά που κελάηδησε (ξανά) στην Αστυνομία φοβούμενος για τη ζωή του:
Απορίες δημιουργούν και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Νικ. Κουνταρδάς...

...με παραληρηματικές φράσεις πήγε να αναλάβει την πολιτική ευθύνη (;) για την υπόθεση Αμανατίδη. Και, μάλιστα, ύστερα από πολυήμερη ταλαιπωρία και απεργία πείνας, χωρίς ιατρική εκτίμηση για την κατάσταση της υγείας του.

Χθες το Έθνος έγραφε:
"Aν και σχημάτισαν δικογραφία για «ανθρωποκτονία από πρόθεση», παραπέμποντας για... τα περαιτέρω στον ανακριτή, οι αξιωματικοί της Aντιτρομοκρατικής εκφράζουν σοβαρές επιφυλάξεις για την αξιοπιστία όσων τους ανέφερε ο Nίκος Kουνταρδάς, που παραδόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, ισχυριζόμενος ότι συμμετείχε στη δολοφονία του ειδικού φρουρού X. Aμανατίδη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2005, για την οποία καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη.
H προσπάθεια των αστυνομικών να αποσπάσουν κάποιες πληροφορίες από τον Kουνταρδά έφταναν συχνά σε αδιέξοδα λόγω του σχεδόν παραληρηματικού λόγου".

σχόλιο zorro: αν ήταν δεξιός και ομολογούσε φόνους θα τον πίστευαν ευκολότερα οι συντάκτες των εφημερίδων, που όλως τυχαίως ιδεολογικά συνορεύουν με τα Εξάρχεια. Επίσης με τα άρθρα τους προσπαθούν να δείχνουν ότι για να είσαι τρομοκράτης πρέπει να έχεις νηφαλιότητα και πνευματική κατάσταση άριστη ενώ με τους 17Νοεμβρίτες όλοι είδαμε πόσο διαταραγμένα ανθρωπάκια είναι οι πιστολέρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου