Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Κι άλλο μαφιόζικο "συμβόλαιο"



Την τύχη του Μπάμπη Λαζαρίδη είχε ο πασίγνωστος επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων Γιώργος Αναγνωστόπουλος. Με τρείς σφαίρες στο κεφάλι και εννέα συνολικά σε όλο του το σώμα, έπεσε νεκρός από τα πυρά πληρωμένων δολοφόνων έξω από την καφετέρια flockafe επί της οδού Βείκου 109 στο Γαλάτσι.
Μηχανή μεγάλου κυβισμού σταμάτησε λίγα μέτρα πιο πέρα από την καφετέρια της οποίας ο Αναγνωστόπουλος ήταν βασικός μέτοχος. Δύο άντρες τον πλησίασαν πεζοί και τον πυροβόλησαν πάνω από 9 φορές. Ο Αναγνωστόπουλος δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει και ξεψύχησε στο τόπο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο καφέ είχε ραντεβού με τον...

...τραγουδιστή Αλέκο Ζαζόπουλο και τον μουσικοσυνθέτη Πάνο Καπίρη. Ο Αναγνωστόπουλος διατηρούσε το νυχτερινό κέντρο "Νότες live" στην Ιερά Οδό, ήταν ο manager του Ζαζόπουλου και ήταν ο σύντροφος το τελευταίο διάστημα στη ζωή της τραγουδίστριας Έλενας Γκρέκου.

Ο Αναγνωστόπολος στο παρελθόν είχε δεχτεί δύο φορές επίθεση από πληρωμένους δολοφόνους. Την πρώτη από εκρηκτικό μηχανισμό σε κολώνα στους Αγίους Αναργύρους και τη δεύτερη φορά από Αλβανούς που του είχαν στήσει καρτέρι για να τον σκοτώσουν έξω από το σπίτι του στη Καλογρέζα. Το κύκλωμα των συμβολαίων θανάτων υποτίθεται ότι τότε είχε εξαρθρωθεί από το ΥΔΕΖΙ. Τα πιστόλια όμως ξανακροτάλισαν στη Βείκου στις 4.20 σήμερα το μεσημέρι. Και αυτή τη φορά, βρήκαν το στόχο τους.
Πηγή: adiakritos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου