Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Κι άλλες απολύσεις στον ΣΚΑΪ


Ξεφεύγει μέρα με τη μέρα η κατάσταση στην αγορά των media. Σήμερα, ο ΣΚΑΪ συνεχίζοντας την τακτική των απομακρύνσεων – για την οποία αποκλειστικά σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγες εβδομάδες, προχώρησε στην απόλυση άλλων τριών συνεργατών του σταθμούς. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου από το διεθνές ρεπορτάζ, ο Γιώργος Γκόντζος, ανταποκριτής από τα Ιωάννινα και ο Ανδρεάς Κριτσωτάκης, ανταποκριτής από την Κρήτη, ενημερώθηκαν σήμερα για το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι της οικογένειας Αλαφούζου.
Το ωραίο είναι ότι από λίγο καιρό, ο Δημήτρης Τρίμης είχε ζητήσει...

...για λογαριασμό της ΕΣΗΕΑ, εχέγγυα ότι δεν θα γίνουν άλλες απολύσεις και φυσικά απάντηση δεν πήρε. Προφανώς, οι συνάδελφοι θα πρέπει να νιώθουν και τυχεροί που δεν ενημερώθηκαν για την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη μέσω ΑΤΜ – όπως είχε γίνει τότε – και σίγουρα τον λόγο από εδώ και στο εξής θα πρέπει να έχει η – ακέφαλη, ακόμη – Ένωση Συντακτών. Και να σκεφτεί ότι γίνονται σχέδια και… όνειρα για μεγάλες αλλαγές στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού από Σεπτέμβρη.

Για την ώρα το φαινόμενο έρχεται ως ουρά στο βαρύ περιστατικό που σημάδεψε τον χώρο του Τύπου πριν από μία εβδομάδα με το θορυβώδες λουκέτο σε «Ελεύθερο Τύπο» και City.
Από το kolonaki-press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου