Σάββατο, 13 Ιουνίου 2009

Putin: "Γιατί τρέχατε σαν κατσαρίδες;"


Διαβάστε την είδηση που αλιεύσαμε από το andrianopoulos.gr (αποτυχημένος πολιτικός με ξοφλημένες ιδέες και αξιοθρήνητες επιδόσεις στο δήμο Πειραιά αλλά καλός καριερίστας ο κυρ Ανδρέας). Εκεί φαίνεται πώς οι ΑΝΤΡΕΣ πολιτικοί οφείλουν να βάζουν στη θέση τους μερικούς γελοίους νταβατζήδες.

Ο Ρώσος Πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν έδειξε πριν από λίγες ημέρες πως φέρονται οι σοβαρές κυβερνήσεις σε πανίσχυρους οικονομικούς παράγοντες. Πηγαίνοντας στην επαρχιακή πόλη Πικάλυοβο, λίγο πιό έξω από την Αγία Πετρούπολη συνάντησε τους ιδιοκτήτες τριών τοπικών εργοστασίων που είχαν καθυστερήσει να πληρώσουν τους μισθούς των εργατών τους.

Ανάμεσά τους ο πανίσχυρος Ρώσος ολιγάρχης των μεταλλευμάτων Ολεγκ Ντεριπάσκα. Ο Πούτιν διχως πολλές αποστροφές τους τόνισε πως η ημέρα εκείνη αποτελούσε την τελευταία προθεσμία πληρωμής των υποχρεώσεων των εταιριών προς τους εργαζόμενους. Εφ΄όσον και το κράτος είχε ήδη εκπληρώσει τις δικές του υποχρεώσεις και είχε εξασφαλίσει την αγορά των προιόντων τους. Πετώντας, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ένα στυλό στο τραπέζι που καθόταν ο πανίσχυτος ολιγάρχης ο Πούτιν "τον διέταξε" αμέσως να υπογράψει. Διαφορετικά η κυβέρνηση, όπως τόνισε, θα...

...ακολουθούσε διαφορετική πορεία. "Δεν μπορω να καταλάβω" τόνισε ο Ρώσος Πρωθυπουργός "γιατί μετατρέψατε χιλιάδες ανθρώπους ομήρους των φιλοδοξιών σας η της έλλειψης επαγγελματισμού από μέρους σας - η ίσως και θύματα της απληστίας σας". Μπροστά στις κάμερες των τηλεοράσεων ο Πούτιν τους καυτηρίασε, "Γιατί τρέχατε σαν κατσαρίδες να κρυφτείτε λίγο πριν έλθω, εντελώς ανίκανοι να πάρετε κάποιες λογικές αποφάσεις;"
Αυτό είναι ένα δείγμα του πως ακριβώς μιά σοβαρή κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους λεγόμενους νταβατζήδες. Κάθε σύγκριση με άλλες γνωστές περιπτώσεις αποδεκτή.

1 σχόλιο:

  1. To παρακάτω λινκ είναι το βίντεο των Ρωσσικών ειδήσεων για αυτό το θέμα.

    Το ωραίο κομμάτι βρίσκεται στο λεπτο 5:40 όπου ο Πούτιν διατάζει το βιομήχανο να υπογράψει τα χαρτιά.

    http://www.youtube.com/watch?v=AJQesulz-4A

    ΑπάντησηΔιαγραφή