Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Αχμαντινετζάντ: «χονδροειδής απάτη» το Ολοκαύτωμα


(Aυτό είναι «απάτη» για τον Αχμαντινετζάντ)

Στην τελική ευθεία προς τις εκλογές της 12ης Ιουνίου όπου διεκδικεί την επανεκλογή του απέναντι στον μεταρρυθμιστή υποψήφιο Μιρ Χουσεΐν Μουσαβί, ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ προκαλεί ξανά το Ισραήλ και τη διεθνή κοινότητα χαρακτηρίζοντας «χονδροειδή απάτη» το Ολοκαύτωμα.
Ο Ιρανός πρόεδρος δηλώνει ότι οι φιλελεύθερες δημοκρατίες του κόσμου έχουν υποβαθμίσει τις «ανθρώπινες αξίες».

«Η ταυτότητα της φιλελεύθερης δημοκρατίας αποκαλύπτεται στο κόσμο μέσω της προστασίας που προσφέρει προς το πιο εγκληματικό καθεστώς στην ιστορία της ανθρωπότητας,το σιωνιστικό καθεστώς [Ισραήλ] χρησιμοποιώντας τη χονδροειδή απάτη που είναι το Ολοκαύτωμα» αναφέρει.
Οι νέες εμπρηστικές δηλώσεις έγιναν...

...κατά την ομιλία Αχμαντινετζάντ σε 600 πανεπιστημιακούς και ιερωμένους που προσκλήθηκαν από το Ιράν στις εκδηλώσεις με την ευκαιρία της 20ης επετείου που συμπληρώνεται την Πέμπτη από το θάνατο του ιδρυτή της Ισλαμικής Δημοκρατίας, του Αγιατολάχ Ρουχολάχ Χομεϊνί.

«Ο μόνος τρόπος για να αντικατασταθεί η φιλελεύθερη σκέψη είναι η επιστροφή στην διδασκαλία των ιερών προφητών» υποστήριξε ο Αχμαντινεζάντ ο οποίος έχει αρνηθεί κατ' εξακολούθηση την εξόντωση των εβραίων από τους ναζί κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Το Ιράν δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα ύπαρξης του Ισραήλ και ο Ιρανός πρόεδρος έχει επαναλάβει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια ότι διαβλέπει την «εξαφάνισή του από το χάρτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου