Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Οι "απαγορευμένες" φωτογραφίες του Μπερλουσκόνι




Δημοσιεύτηκαν τελικά κάποιες από τις φωτογραφίες που είχαν τραβηχτεί με πολύ ακριβό τηλεφακό(αυτά να τα βλέπουν εδώ στην Ελλάδα κάποιοι μυαλοπώληδες της πλάκας για το πως γίνονται οι καραποκλειστικάρες)από τη βίλα του Μπερλουσκόνι στην Σαρδηνία.

Οι πολυσυζητημένες φωτογραφίες διετάχθη από την Εισαγγελία της Ρώμης να θεωρηθούν παράνομο υλικό και άρα να απαγορευθεί η κυκλοφορία τους γιατί τάχα παραβίαζε προσωπικά δεδομένα. Όμως οι φωτορεπόρτερ τις πούλησαν στην "El pais" η οποία τις δημοσίευσε. Και καλά έκανε. Γιατί από τη στιγμή που ο γελωτοποιός της ιταλικής πολιτικής ζωής καταγγέλλεται από τη σύζυγό του ότι κάνει παρέα με ανήλικες, η κοινή γνώμη πρέπει να πληροφορηθεί εαν στη βίλα του ο Μπερλουσκόνι φιλοξενεί μικρά κορίτσια που κάνουν ηλιοθεραπεία. Επίσης οι φωτογραφίες απεικονίζουν τον σεμνό και ταπεινό τρόπο ζωής των ανθρώπων που κυβερνούν ευρωπαικά κράτη. Οπότε ποιο το πρόβλημα και που έγγυται η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής του κ.Μπερλουσκόνι που την θυμάται όταν τρέμει τις αποκαλύψεις και την χρησιμοποιεί όταν θέλει να κάνει χαβαλέ;

ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ; ΠΟΙΟΣ; ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΑΡΑ ΒΙΒΑ ΙΣΠΑΝΙΑ!


Πηγή: Αδιάκριτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου