Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Μποϊκοτάζ στην Alpha Bank


Χορήγησε την έκδοση κατάπτυστου ενθέτου-αγιογραφίας μιας από τις πιο άρρωστες και δολοφονικές φυσιογνωμίες της Ελλάδας. Του σφαγέα και παιδεραστή (υπόθεση Μαραθέα) Άρη Βελουχιώτη (κατά κόσμον Θανάσης Κλάρας). Δεν θα μπούμε στον κόπο να παραθέσουμε τα όσα γράφει το ένθετο της εφημερίδας Έθνος που κυκλοφόρησε το Σάββατο. Αναζητήστε την και διαβάστε όσα γράφει. Απλά θα υπενθυμίσουμε μερικές πτυχές από τον εγκληματικό βίο του σφαγέα Βελουχιώτη.
Θα ξεκινήσουμε με μερικά posts από τη συζήτηση για τον Βελουχιώτη ή Μιζέρια ή δηλωσία που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ για τους "Μεγάλους Έλληνες". Ο Αλαφούζος τον αναβίβασε σε "Μεγάλο Έλληνα" τον ψυχικά άρρωστο Μιζέρια.
Γράφει λοιπόν ο χρήστης Kimon ΥΠΗΡΞΕ Ο ΚΛΑΡΑΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ; και απαντά στο ερώτημά του με συντριπτικά στοιχεία όπου αναφέρεται ότι...


...1)Ο λοχαγός Denis Hamson μετείχε στην ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου σαν μέλος της Βρετανικής Στρατιωτικής Αποστόλης στην Ελλάδα που οργάνωσε το σαμποταζ. Στο βιβλίο του « We feel among Greeks» αναφέρει: « ...εξακολουθούσε να είναι παιδεραστής και ήτο αξιοσημείωτο ότι είχε πάντοτε ως έμπιστον ακόλουθο ένα όμορφο νεαρό με ρόδινα μάγουλα». 2) O Αριστερός συγγραφέας Ανδρέας Κέδρος στο βιβλίο του η «Ελληνική Αντίσταση 1940-1944» στην σελίδα 160 γράφει:« ..ήταν ομοφυλόφιλος. Τον συνόδευε πάντα ένα παλικάρι με ρόδινα μάγουλα..». 3) Ό Denis Hamson σε ένα άλλο του βιβλίο με τίτλο « Με τους Έλληνες στον Γοργοπόταμο» γράφει: «… ο Βελουχιώτης είχε καταδικαστεί στη Ελλάδα για παιδεραστία και ομοφυόφιλία….» 4) Ο Νεοζηλανδός λοχαγός William Jordan στο βιβλίο του «Η αλήθεια περί της Ελλάδος» γράφει:«...ήταν εκ γενετής ομοφυλόφιλος, διεστραμμένος και σαδιστής, ένας από τους απαισιώτερους εγκληματίες που γέννησε ποτέ η φύση…Ένα από τα αστεία του ζωηρού αυτού παιδιού ήταν να κόπτει τους μαστούς των γυναικών και τα αυτιά των δημάρχων και προέδρων των χωριών που δεν είχαν εαμικό ενθουσιασμό..Το αγαπημένο του μαρτύριο ήταν να χαράζει βαθιά το κορμί των θυμάτων του και να χύνη σε αυτές καυτό λάδι. Συχνά για ποικιλία προτιμούσε να παραγεμίζι τις τομές με αλάτι. Ήταν αναντίρητα η κορυφή στην επιστήμη των βασανιστηρίων…». 5) Ο Chris Woodhouse αρχηγός της Βρετανικής Στρατιωτικής Αποστολής στην Ελλάδα στο βιβλίο του «The strangle for Greece» γράφει: « …ήταν σαδιστής και ομοφυλόφιλος… ήταν προθυμος να φονεύει για διασκέδαση…». 6) Ο Donald Hamilton Hill Βρετανός καταδρομέας στην Ελλάδα, στο βιβλίο του «Αποστολή S.O.E» γράφει: «..χάιδολογούσε διαρκώς έναν νεαρό 18 ετών που καθόταν στα αριστερά του και τον σιγοκοιτούσε με πόθο σαν να επρόκειτο περί νεαρής γυναίκας..». 7) Το αναρχικό περιοδικό «Ιδεοδρόμιο, 1980» τον αποκαλεί: «..Αυτή η Σουλτάνα…». 8) Η εφημερίς «Ελεύθερος» εδημοσίευσε την 19ην Δεκεμβρίου 1997 επιστολή του Ελασίτη Αθανασίου Κάβουρα (Καπετάν Βασίλη), ο οποίος αφού περιγράφει τον μέχρι θανάτου βασανισμό χωρικού από τον «γενναίο καπετάνιο» και τον αποκεφαλισμό ενώπιον του πατρός πριν αποθάνει του 12 χρόνου γιου του, περιγράφει με λεπτομέρειες τις ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές περιπτύξεις του καπετάνιου με τον συναγωνιστή του Λέοντα αμέσως μετά τις εκτελέσεις.

σχόλιο zorro: Η μοναδική απάντηση που μπορεί να λάβει η Alpha Bank για την αθλιότητά της να χορηγεί αγιογραφία ενός δολοφόνου είναι οι μαζικές αναλήψεις των καταθέσεών μας. Από αύριο κιόλας. Όσοι νιώθετε ότι σας έχει απομείνει ίχνος αυτοσεβασμού, ολοταχώς στα γκισέ. Η πλήρης αποδόμηση της φυσιογνωμίας του ανώμαλου φονιά Βελουχιώτη είναι εδώ, στα εμπεριστατωμένα posts του Κίμωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου