Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2009

Ραδιο-φωνικές μετρήσεις για ηλίθιους


Στο e-radio.gr διαβάζουμε: "Με σημαντικές αλλαγές ανακοινώθηκαν σήμερα τα αποτελέσματα της έρευνας της ΑΕΜΑΡ/FOCUS για το Νομό Αττικής. 1.1% πτώση για τον μέχρι πρότινος πρώτο ξένο μουσικό σταθμό της Αθήνας τον Kiss Fm που περνάει δεύτερος μετά τον Athens Deejay. Πτώση και για τον Ρυθμό και Δρόμο παρά την τεράστια διαφήμιση και...

...βελτίωση για τον Λάμψη που πολύ έξυπνα πρόσθεσε αρκετά ξένα τραγούδια στη ροή του και πήρε 0,7, βγαίνοντας δεύτερος! στη συνολική κάτάταξη.
Η μεταγραφική περίοδος ξεκίνησε κι έτσι ο Novasport πήρε 0,9 αλλά και 0,6 ο πρωτάρης σχετικά Sentra".

σχόλιο Zorro: Κανείς δεν πρόσεξε ότι σύμφωνα με την FOCUS ο υπολειτουργών πλέον CITY 99,5 έχει ακροαματικότητα 2,1! Η περίοδος της μέτρησης ξεκίνησε 8/6/2009 και έληξε 5/7/2009. Με βάση την προηγούμενη μηνιαία μέτρηση ο CITY είχε ακροαματικότητα 2,2 με περίοδο διεξαγωγής από 11/5/2009 ως 7/6/2009.
Το κλείσιμο του σταθμού ανακοινώθηκε 22 Ιουνίου. Άρα, η τελευταία μέτρηση "έτρεξε" σε μήνα από τον οποίο οι 15 ημέρες ήταν ημέρες λουκέτου για τον πολυδάπανο CITY!!!!!!
Κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι ένας ενημερωτικός σταθμός μπορεί να κατεβάσει ρολά και να χάσει μόλις το 0,1% της δύναμης του. Για πόσο ζώα μας περνάνε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου