Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Πώς ο Συνασπισμός υπερασπίζεται μια εταιρεία δολοφόνων



Είναι γνωστή η αντίθεση του ΟΤΕ στο να χρησιμοποιεί το τρομοκρατικό site Indymedia, εντελώς δωρεάν, τις οπτικές ίνες που παραχώρησε ο Οργανισμός στο Πολυτεχνείο για να διασπείρει τις αθλιότητές του.
Ο Συνασπισμός δεν χαμπαριάζει τίποτα. Προχθές έβγαλε ανακοίνωση υπέρ του Ιndymedia. Παρατίθεται ολόκληρη:

Ανακοίνωση του Τμήματος Δικαιωμάτων ΣΥΝ για την απαράδεκτη αξίωση του ΟΤΕ να διακοπεί η λειτουργία του Indymedia

Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΝ καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια του ΟΤΕ να αποστείλει εξώδικο στο Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας, με το οποίο του ζητάει να διακόψει εντός πέντε ημερών την πρόσβαση που έχει αποκτήσει το Athens Indymedia στο δίκτυο οπτικών ινών του Οργανισμού.

Μια τέτοια πρωτοφανής πρωτοβουλία αποτελεί πλήγμα για την ελευθερία της έκφρασης και της πληροφόρησης. Το τελευταίο χρονικό διάστημα τα ισχυρά οικονομικά και πολιτικά κέντρα εξουσίας, ενοχλημένα από την ύπαρξη ελεύθερων και αδέσμευτων φωνών στο χώρο του διαδικτύου, επιχειρούν συστηματικά να φιμώσουν κάθε φωνή που αντιστέκεται στον αυταρχισμό και την καταστολή.

Τα απροκάλυπτα αντιδημοκρατικά τους σχέδια δεν πρέπει να περάσουν.

Τμήμα Δικαιωμάτων

Διαβάστε τη συνέχεια του post για να διαπιστώσετε τι σημαίνει "ελευθερία της έκφρασης και της πληροφόρησης". Στοχοποίηση προσώπων, δημοσιοποίηση των ονομάτων τους και προαναγγελία χτυπημάτων!!!!


Αυτά που θα διαβάσετε εδώ προέρχονται μόνο από ένα thread του Indymedia. Αν ψάξετε το site θα δείτε χιλιάδες!
Γεγονός που αποδεικνύει ότι οι δολοφονίες της Αριστεράς έχουν κομματική, δικαστική και πανεπιστημιακή κάλυψη. Από την αναπαραγωγή των σχολίων έχουν αφαιρεθεί τα ονόματα των στόχων της συμμορίας που υπερασπίζεται ο Αλαβάνος και ο Τσίπρας, για ευνόητους λόγους.

σχόλιο 1027509 Σκοπος δεν ειναι απλα να αναγνωριστουν και να ταυτοποιηθουν αλλα να μπουν στις τρυπες τους επιτελους!

σχόλιο 1027696 Ο τύπος στον δεξί κύκλο στην φωτογραφία ονομάζεται Π*** Μ*****. Μένει Καισαριανή. Ο διπλανός του μένει επίσης Καισαριανή, δεν γνωρίζω όμως όνομα ακόμα. Ακριβώς μπροστά τους, αυτός με τη σημαία είναι αδερφός του "Πέτρου" και τα δυο τους είναι γνωστά φασιστοειδή της περιοχής.

σχόλιο 1027923 Πολύ δουλειά...
από unripe 3:42πμ, Δευτέρα 11 Μαΐου 2009
Βλέπω οτι υπάρχει πολύ δουλειά από τις φωτό. Προτείνω αν μπορεί κάποιος να προσπαθήσει να συγκεντρώσει τις σωστές πληροφορίες και να τις καταγράψει εδώ ολοκληρωμένα σε πλήρες προφίλ αν γίνετε.
Αχρήστες να είναι... αλλά να ξέρουμε ετσι κι αλλιώς με τι έχουμε να κάνουμε...

σχόλιο 1027929
ΔΡΑΣΗ
από (A)ntifa 4:22πμ, Δευτέρα 11 Μαΐου 2009
Μπράβο στα παιδιά για τις πληροφορίες,αλλά τώρα μένει να δράσουμε και όχι να τους κοιτάμε.
Μένει να δράσουμε εναντιον τους για να αποθαρρυνθούν τα φασιστάκια

σχόλιο 1030013
αναγνωριση χρυσαυγιτη από @@@@@ 8:25μμ, Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

στην 6η απο πανω φωτογραφια (με τιτλο φωτο 1), πανω αριστερα, ο τυπος με την ασπρη κουκουλα και το μπεζ μπουφαν ειναι χρυσαυγιτης οργανωμενος πολλα χρονια, απο τοτε που τον θυμαμαι εγω (πανω απο 7-8 χρονια).

Λεγεται Μ**** Δ**** και ειναι απο την Ηλιουπολη.
Προς ΣΟ: επειδη το εχω ξανανεβασει και κοπηκα, και επειδη φανταζομαι οτι αυτο εγινε επειδη ο συγκεκριμενος τυπος μοιαζει περισσοτερο με τοξικος παρα με χρυσαυγιτης, σαν το λεω εγγυημενα οτι ο τυπος ειναι στην ΧΑ και δραστηριος πολλα χρονια. Παλιοτερα εσκαγε παντα με "διακριτικα", αυτος και η παρεα του απο Ηλιουπολη. Ελπιζω να μην ξανακοπω, αλλιως ας κοψετε και τις υπολοιπες πληροφοριες με φασιστες. Δεν βλεπω γιατι το συγκεκριμενο χρυσαυγουλο να τυγχανει "προνομιακης" μεταχειρησης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου