Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

«Τίποτα» χαρακτηρίζει τους βουλευτές ο Κακλαμάνης


Συνέντευξη, που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί παραχώρησε ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης στην εβδομαδιαία ένθετη πολιτική εφημερίδα FAQ.
Επιχειρώντας να ταράξει τα λιμνάζοντα πολιτικά ύδατα, προτείνει μια πολιτική συμμαχία των δύο μεγάλων κομμάτων εξουσίας που θα επιφέρει επί της ουσίας συγκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ.
Με αρκετή δόση ειλικρίνειας, αν και γνωρίζει ότι θα δεχτεί πυρ ομαδόν από τα κοινοβουλευτικά στελέχη (ειδικά του κόμματος από το οποίο προέρχεται), χαρακτηρίζει την συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών πολιτικά «ανίκανους».
Ο κ Κακλαμάνης ήταν καταπέλτης στη δημόσια άποψή του καθώς δήλωσε νέτα-σκέτα ότι «τα 2/3 των πολιτικών που κάθονται στα βουλευτικά έδρανα – ειδικά των δύο μεγάλων κομμάτων- ξέρουν ότι δεν θα μπορούσαν να είναι τίποτε εάν...

...πάψουν να είναι βουλευτές».

Για τις πολιτικές κεφαλές των κομμάτων δεν δίστασε να μιλήσει για φεουδάρχες που ασκούν με απόλυτο τρόπο την ηγεσία στα κόμματά τους.

«Όλοι οι αρχηγοί σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο, θέλουν να είναι πανίσχυροι φεουδάρχες στο κόμμα τους» επισήμανε απολύτως χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αθηναίων.

Στη συνέντευξή του, ο κ. Κακλαμάνης που δεν φάνηκε καθόλου φειδωλός στους χαρακτηρισμούς του έβγαλε και προσωπική είδηση.

Όταν ρωτήθηκε για το τι θα πράξει στην πιθανή περίπτωση που χάσει τις επόμενες δημοτικές εκλογές (αν θα γυρίσει στην κεντρική πολιτική σκηνή;) ανέφερε ορθά κοφτά ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει.

«Ό,τι κακό ήταν να κάνω το έκανα και ό,τι καλό το έκανα τα προηγούμενα 17 χρόνια» τόνισε με χιούμορ ο δήμαρχος Αθηναίων.
Από το zougla.gr

σχόλιο zorro: και οι φεουδάρχες-αρχηγοί των κομμάτων όπως τους χαρακτηρίζει ο Νικήτας; Αυτοί θα μπορούσαν να είναι "κάτι" αν δεν είχαν τα επίθετα που έχουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου