Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Μαυρίστε τους αμερικανοτσολιάδες


ΗΠΑ και Ελλάδα «μοιραζόμαστε τις ίδιες προκλήσεις», τόνισε ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Ντάνιελ Σπέκχαρντ μιλώντας στο συνέδριο του Economist στην Αθήνα. «Ποια χώρα είναι καλύτερη από την Ελλάδα, μία χώρα σε στραυροδρόμι, από το να μας βοηθήσει με την προσέγγιση στο μουσουλμανικό κόσμο;» παρατήρησε ο κ. Σπέκχαρντ, επισημαίνοντας ότι και το Αφγανιστάν είναι ένα θέμα που αφορά την Ελλάδα, λόγω του ότι υπάρχουν χιλιάδες παράνομοι μετανάστες από αυτή τη χώρα στην Ελλάδα. (Ντ. Σπέκχαρντ στο συνέδριο του Economist στην Αθήνα Δευτέρα, 25 Μαϊου 2009)
Ο Καραμανλής ανησυχεί για το λαθρομεταναστευτικό και από τη Δευτέρα θα πάρει μέτρα για να...

τους τακτοποιήσει και να τους αποκαταστήσει . Δεν μπορεί δύο εκατομμύρια άνθρωποι να είναι παράνομοι. Ο Παπανδρέου επίσης ανησυχεί για το λαθρομεταναστευτικό και ζητάει την «τακτοποίηση» του προβλήματος, με την νομιμοποίησή τους.

Καραμανλής και Παπανδρέου ανησυχούν για τα «κοινωνικά προβλήματα» των λαθρομεταναστών και θα στήσουν μιναρέδες στον Ελαιώνα.

Δεν ανησυχούν και δεν ενδιαφέρονται για τα «κοινωνικά προβλήματα» των Ελλήνων. Αντίθετα κατηγορούν τον ελληνικό λαό για ξενοφοβία και ισλαμοφοβία.

Τέτοιες οδηγίες έχουν, και αυτά κάνουν. Πρέπει να κατανοήσουμε το Ισλάμ λέει ο Ομπάμα.
«I consider it part of my responsibility as President of the United States to fight against negative stereotypes of Islam wherever they appear».

Ομπάμα στο Κάιρο.(4 Ιουνίου 2009)

Οπότε ξέρουμε γιατί ο αγώνας κατά της ισλαμοφοβίας.

Τώρα τουλάχιστον μάθαμε όλοι ότι για να πιάσει στα χέρια σου το Κοράνι πρέπει να πλυθείς. Και ο αστυνομικός δεν έκανε μπάνιο πριν συλλάβει τον λαθρομετανάστη ιρακινό που πουλούσε ναρκωτικά από το Αφγανιστάν και το Κόσοβο . Που τα παράγει το ΝΑΤΟ.

Ο αλ Αλαβάν αγωνίζεται υπέρ των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών γιατί είναι «αριστερός» και πιστεύει στον προλεταριάκο διεθνισμό, αλλά και τον Ομπάμα. New left που λέει και ο Σόρος.

Η αλ Παπαρήγα, που θυμήθηκε στο συνέδριο τον Στάλιν, αλλά ξέχασε το γράμμα του Ζαχαριάδη από τη φυλακή και τον Πατριωτικό πόλεμο, καταγγέλλει μεν τις ευθύνες των Αμερικανών που βομβαρδίζουν τους Ιρακινούς και τους Αφγανούς, αλλά δεν οργανώνει πορείες στην αμερικανική πρεσβεία για να αναλάβουν οι Αμερικανοί τις ευθύνες τους και τα έξοδα συντήρησης των θυμάτων τους.
Με προλεταριακό διεθνισμό υποστηρίζει με φανατισμό να αναλάβουν οι Έλληνες τη συντήρηση των θυμάτων των Αμερικανών. Υποστηρίζει έτσι τον αμερικανικό προϋπολογισμό. Τραγέλαφος.

Αλλά αφού αυτό ζητάει ο χορηγός;

Οι λαθρομετανάστες πρέπει να επιστρέψουν στις εστίες τους,όπου έχουν και τζαμιά και νεκροταφεία.
Στην Ελλάδα πρέπει να έρχονται μετανάστες με συμβόλαια και πλήρη εργασιακά δικαιώματα.

ΥΓ1. Στη Σαουδική Αραβία το Κομουνιστικό Κόμμα είναι νόμιμο; Στο Κατάρ γίνονται απεργίες ;Οι λαθρομετανάστες γιατί δεν πηγαίνουν στον Κόλπο που υπάρχουν πολλά Τζαμιά και μουσουλμανικά νεκροταφεία;
ΥΓ2.Από πότε οι κομμουνιστές στηρίζουν τη θεοκρατία;
ΥΓ.3 «it is important for Western countries to avoid impeding Muslim citizens from practicing religion as they see fit – for instance, by dictating what clothes a Muslim woman should wear».
Ομπάμα στο Κάιρο.(4 Ιουνίου 2009)

-Βρέστε έναν Καιάδα και γκρεμοτσακίστε τους. Καραμανλή- Παπανδρέου-Οικολόγους –Αλαβανότσιπρες-και ψευτοκομμουνιστές ,μαζί με το Καρτέλ της ενημέρωσης και της διαπλοκής.

Πηγή: Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο: