Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

Έτοιμη η διάλυση του αστεροσκοπείου. Ο ρόλος του Ζερεφού


Συγγνώμη αλλά θα το πούμε. Καλές οι προθέσεις των περισσότερων blogs να υπερασπιστούν το αστεροσκοπείο και τα άλλα ιδρύματα που θα θιγούν άμεσα από την ασχετοσύνη Παπαθανασίου και τη νεοταξική υποτέλεια του άθλιου Χατζηδάκη.
Αγνοούν όμως ποιος εξωνημένος "επιστήμονας" βρίσκεται πίσω από τον σχεδιασμό της διάλυσης της έρευνας στη χώρα μας.
Είναι ο Χρήστος Ζερεφός που αυτοσυστήνεται ως "νομπελίστας". Θέλει να αναλάβει "υπεπρόεδρος". Εξ ού και η μετατροπή ενός Αστεροσκοπείου σε ίδρυμα για την παρακολούθηση των κλιματικών αλλαγών. Το γνωστικό (ο Θεός να το κάνει) αντικείμενο του Ζερεφού. Στη wikipedia έχει υποβάλλει το βιογραφικό του ότι και καλά "τιμήθηκε μαζί με τον Αλ Γκορ με το Νόμπελ ειρήνης για το έτος 2007"!!!.
Ποια είναι η αλήθεια; Διαβάστε παρακάτω...


...ο άσχετος Ζερεφός δεν πήρε Νόμπελ για το επιστημονική έρευνα αλλά ως μέλος της Διακυβερνητικής Επιτροπής για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC) μοιράστηκε Νόμπελ Ειρήνης!
Το IPCC του Ζερεφού έχει περίπου 1500 μέλη! Δηλαδή ο Ζερεφός πήρε το 1/1500 του μισού Νόμπελ! Ουσιαστικά το 1 τρισχιλιοστό και αυτοσυστήνεται νομπελίστας. Και θέλει να καπελώσει την έρευνα στην Ελλάδα διαλύοντάς την! Αυτή είναι η αλήθεια. Σε επόμενο post ο ρόλος του Ντοράκια Χατζηδάκη.

1 σχόλιο:

  1. Μοντελάκια Ζερεφέ, θα μας πεις και τον ...καφέ;;;
    Αφού το 2007 έκανες ανακοίνωση σχετικά με τις εκρήξεις των ηφαιστείων Ταμπόρα (1815)- Κρακατόα (1883)[1], ενώ συνεχίζεις να προωθείς τα μοντελάκια τής υπερθερμασμένης προπαγάνδας τής φασιστικής IPCC [2], μήπως μπορείς να μας εξηγήσεις τι έχεις κάνει τόσα χρόνια για την εξουθένωση της νεολαίας, ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ του λαού που σε θρέφει έχεις ξοδέψει για να ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ αποκέντρωση-αυτάρκεια-αποθέματα ΚΑΙ για το ενδεχόμενο ξαφνικού πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα, πώς εξηγείς τις ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ για πολλοστό συνεχές εξάμηνο και στα 2 ημισφαίρια [3], τις πρόσφατες ανακοινώσεις ΝΑΣΑ [4] και CERN [5] για τα επερχόμενα κρύα, αν και πότε καταδίκασες τον ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ Γκορ (που θέλει να του στήσουν και ...άγαλμα!...), τις τράπεζες και τα ενεργειακά καρτέλ τους που ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ την ανθρωπότητα, όπως ακριβώς έκαναν κατά την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ προηγούμενοι αρχομανείς, βλ. Φαραώ, Ρωμαίοι, Μάγια, σταυροφόροι, Αζτέκοι, Ίνκας κοκ;;;
    Μήπως με ένα νέο φόρο σε βάρος των λαών ηρεμήσουν τα ...ηφαίστεια και ξαναδυναμώσει ο ήλιος;

    [1] http://www.blogger.com/post-create.g?blogID=3988138843717714999
    [2] http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_05/10/2007_244029
    [3] http://gr.snow-forecast.com/maps/dynamic/globalrot
    [4] http://science.nasa.gov/headlines/y2009/29may_noaaprediction.htm
    [5] http://indico.cern.ch/conferenceDisplay.py?confId=52576

    ΑπάντησηΔιαγραφή