Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Ο κολλητός της Λάτση "πολεμάει" το σύστημα


"Πάλι προσπάθησε χθες (σ.σ. την προηγούμενη Τρίτη)από τη δήθεν "σατυρική" εκπομπή του ο γνωστός εκατομυριούχος αριστερός τιμητής των πάντων κ. Λαζόπουλος να μας πείσει ότι "πολεμάει το σύστημα"... μέσα από τον Άλφα! (παλιότερα το έκανε από το Μέγκα...) Μα αγαπητέ Λάκη αυτά τα "μεγάλα κανάλια" που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και σου δίνουν βήμα προπαγάνδας είναι το σύστημα!


Αν ενοχλούσες πραγματικά το κατεστημένο δεν θα σου έδινε φωνή, θα σε άφηνε στο...


...θεατράκι σου να "επικοινωνείς" με μερικές εκατοντάδες, κι όχι να "μπαίνεις" σε κάθε ελληνικό σπίτι...
Το ότι τα περισσότερα κανάλια είναι φιλοπασοκικά (όπως κι εσύ παραδέχτηκες) και συγκυριακά έδωσαν λίγη προβολή στο ΛΑΟΣ για να κόψει ψήφους από τη Ν.Δ. (και να "ανέβει" έτσι ο Γιωργάκης τους) δεν σημαίνει ότι "ο Καρατζαφέρης έγινε σύστημα"... Γιατί κι ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει ότι "σύστημα" πλέον είναι η παγκοσμιοποίηση κι η πολυπολιτισμικότητα, και άρα τα κόμματα που την υπηρετούν (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγοι, εν μέρει και το ΚΚΕ στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και του διεθνισμού...) κι όχι όσοι είναι υπέρ της διατήρησης των εθνικών κρατών (κι αναγκάστηκαν να φτιάξουν δικό τους κανάλι για να ακουστούν πριν μπουν στη Βουλή...)

Και κάτι ακόμα Λάκη: επανέλαβες την "καραμέλα" για "μίσος" και "ρατσισμό"... Όποιος αγαπάει τη χώρα του κ. Λαζόπουλε δεν σημαίνει ότι μισεί τις άλλες... εσύ δηλαδή που αγαπάς τη μάνα σου μισείς τις μάνες των υπολοίπων?

Και "ρατσισμός" τελικά είναι το να μη θέλεις να μετακομίσει όλος ο πλανήτης στη χώρα σου? "Ρατσιστής" είναι όποιος διαφωνεί με σένα και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (κάτι σαν το "σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα" του Γιώργου?) θα βγάλεις κανούργιο ορισμό;?!

Δυστυχώς η παραποίηση των εννοιών, τα ψευτοδιλήμματα, τα "τσιτάτα" και οι ύβρεις των αντιπάλων είναι παλιά μέθοδος του αριστερού γκαιμπελισμού..."

Πηγή troktiko

4 σχόλια:

  1. Avram Noam Chomsky,
    "Αν δεν πιστεύουμε στην ελευθερία της έκφρασης για τους ανθρώπους που περιφρονούμε, δεν πιστεύουμε σ'αυτήν καθoλου zorro καλα κανεις και το επισημενεις αλλα δεν μπορεις να καταλογησεις στο Λακη σκοπημοτητα ο ανθρωπος αγεται και φερεται απο τα αλογα παθη του για θυμησου το κοτερο στη Μυκονο και να ηταν μονο αυτο ισως ξεπληρωνει γραμματεια και μαλιστα ληξιπροθεσμα
    Δελφικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα ρε παλουκαρια, τη τζαβελά στα ψηφοδελτια του λαοσ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ? την εκπροσωπο του υπερεθνικου κεφαλαιου, δεν την ακουσατε οτι ειναι πρωτη μουρη διπλα στον...βοριδη τον αδωνι και τους υπολοιπους...αντισυστημικους?????

    ε ρε ο κοκκαλης διεταξε την...επανεθνικοποηση της καρατζαφερειαδας και σεις πουάτε φουμαρα και μεταξωτες κορδελες

    ουρε "πατριωτακια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λες ρε καραγκιόζη antinew? Ναζί είσαι και βάζεις τα ss στο τέλος του ονόματός σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έπρεπε να κλείσει 3 σαιζόν ο Λάκης για να καταλάβει ο κόσμος την αριστερή προπαγάνδα που κάνει...

    Τόσο καιρό δεν το έβλεπε κανένας ρε παιδάκι μου;
    Μόνο εγώ το έβλεπα δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή