Πέμπτη, 9 Απριλίου 2009

Πως συντονίζεται η τρομοκρατία

Αναδημοσίευση από το blog υγρό πυρ
Ξεπέρασε τα όρια της υποκρισίας και συμφεροντολογίας ο Κωστάκης Καραμανλής!
Πριν από λίγο και από το Βήμα της Βουλής είπε ότι οι κουκουλοφόροι οργανώνουν τις επιθέσεις τους και συντονίζονται με sms και.... Blogs..!!!!!!!!

Πριν από λίγο και από το Βήμα της Βουλής είπε ότι οι κουκουλοφόροι οργανώνουν τις επιθέσεις τους και συντονίζονται με sms και.... Blogs..!!!!!!!!

Για το Indymedia που από το 1999 συντονίζει και οργανώνει τις επιθέσεις των κουκουλοφόρων δεν είπε κουβέντα!!! Ως γνωστόν το INDYMEDIA, το δίκτυο των κουκουλοφόρων, το οποίο παρανόμως λειτουργεί μέσα από το Πολυτεχνείο Αθηνών χρησιμοποιώντας τους σέρβερς και το δίκτυο του Πολυτεχνείου, λειτουργεί με την ανοχή της Κυβέρνησης και την προστασία του Πανεπιστημιακού Ασύλου.

Ποιος έχει την ευθύνη κύριε Καραμανλή αυτής της λειτουργίας του INDYMEDIA; Εσύ δεν κυβερνάς; Πως επιτρέπεις τη λειτουργία ενός συντονιστικού και οργανωτικού μέσου των κουκουλοφόρων μέσα από κρατικό ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα όπως το Πολυτεχνείο Αθηνών και από την άλλη λες τάχα ότι τα blogs οργανώνουν και συντονίζουν τις επιθέσεις των κουκουλοφόρων;

Το ΛΑ.Ο.Σ. με αλλεπάλληλες επερωτήσεις προς την κυβέρνηση ζήτησε από αυτή, να δώσει εξηγήσεις για την ανοχή της κυβέρνησης της ΝΔ απέναντι στους κουκουλοφόρους και το INDYMEDIA που παρανόμως λειτουργεί μέσα από το Πολυτεχνείο Αθηνών!

Ο Κωστάκης υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να διευθετήσει αυτό το μεγάλο ζήτημα. Οι επερωτήσεις έγιναν εδώ και μήνες. Τι κάνει ο Κωστάκης τόσο καιρό και το ΙNDYMEDIA συνεχίζει ακόμα τη λειτουργία του μέσα από το Πολυτεχνείο; Πόσο δύσκολο είναι να απομονώσουν το Indymedia και να συλλάβουν όλους αυτούς τους παρανόμους, υποθαλψίες και οργανωτές της τρομοκρατίας που το διαχειρίζονται μέσα από το Πολυτεχνείο; Υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο πλην της Ελλάδας που να φιλοξενεί μέσα σε κρατικό ή και ιδιωτικό πανεπιστήμιο κάποιο δίκτυο του Indymedia ή άλλου δικτύου κουκουλοφόρων τρομοκρατών;

Και τολμάει ο κύριος Κραμανλής σαν γνήσιος υποκριτής και συμφεροντολόγος, να μιλάει για Blogs και κακούς δράκους του παραμυθιού που οργανώνουν και συντονίζουν τους κουκουλοφόρους και τη δράση τους, όταν ο ίδιος επιτρέπει την παράνομη λειτουργία του INDYMEDIA μέσα από το Πολυτεχνείο!

Πάρτε και ένα πολύ μικρό σημερινό δείγμα για την οργάνωση των κουκουλοφόρων και το συντονισμό τους μέσα από το INDYMEDIA... Λίγο να ψάξετε θα βρείτε 100άδες ανάλογα ποστς που ενημερώνουν για τις κινήσεις της αστυνομίας και συντονίζουν έτσι την άμυνα και τις επιθέσεις τους, οι αναρχοναζήδες...
Κάνετε κλικ στη φωτογραφία για να διαβάσετε τι γράφουν. Πληροφορούν για τις κινήσεις της αστυνομίας...... Δίνω και το λινκ http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1016008 το οποίο βέβαια μπορεί και να εξαφανίσουν από στιγμή και στιγμή (το ξέρουμε πόσο κότες είναι) γιαυτό και έβαλα και την παραπάνω φωτογραφία σαν απόδειξη. (Προσέξτε μάλιστα το σχόλιο του τελευταίου σχολιαστή. Κουκουλοτώ Αλμπανώ ικωνομοικώ μαιτανάστι, είναι το παιντί....)

Είπατε τίποτα κύριε Καραμανλή;
Αναδημοσίευση από το blog υγρό πυρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου