Σάββατο 25 Απριλίου 2009

(Ακόμα μία) επίθεση ΚΚΕ σε ΠΑΣΟΚ


«Γιατί ενοχλείται τώρα τελευταία η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για την κριτική που της ασκεί το ΚΚΕ, ότι η πολιτική της δεν έχει ουσιαστικές διαφορές με της ΝΔ; Χρόνια τώρα το ΚΚΕ κάνει αυτή τη διαπίστωση» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ. Ο λόγος είναι, σύμφωνα με το ΚΚΕ, «ότι ανησυχεί, επειδή χιλιάδες ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, προδομένοι από την ηγεσία του, προβληματίζονται και αποστασιοποιούνται, γιατί βλέπουν ότι το ΠΑΣΟΚ...

...δεν αποτελεί απάντηση στη ΝΔ. Τις συνέπειες της πολιτικής και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τις υφίστανται όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξάρτητα από το κόμμα που ψηφίζουν» υπογραμμίζει το ΚΚΕ.

Αν δεν είναι έτσι, προσθέτει το γραφείο Τύπου του κόμματος «ας απαντήσει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, πόσο μεροκάματο, μισθό, σύνταξη θα παίρνουν οι εργαζόμενοι με την «πράσινη ανάπτυξη»; Ας απαντήσει για τους συνδικαλιστές του που βάζουν πλάτη να περάσει η πολιτική του ΣΕΒ, των εφοπλιστών, των άλλων επιχειρηματιών, υπογράφοντας την επαίσχυντη αύξηση του ενός ευρώ τη μέρα. Ας πει για τις ελαστικές σχέσεις εργασίας που εισήγαγε, μαζί με τη ΝΔ και την ΕΕ. Αλλά και για τη φορολογία των Α.Ε. που μείωσε από το 45% στο 35%, με στόχο να την πάει πιο κάτω, αλλά πρόλαβε η ΝΔ».
σχόλιο zorro: αν επέτρεπε το ΚΚΕ στους εργαζόμενους της Τυποεκδοτικής να απεργήσουν θα τους πιστεύαμε. Ίδια θα ήταν η πίστη μας στο κόμμα αν τους πλήρωναν το βασικό μισθό των 1400 ευρώ που "απαιτεί" το κόμμα να θεσμοθετήσει το κράτος. Καλοφάγωτα σύντροφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου