Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

Ευρωπαϊκός φερετζές στο ακροδεξιό φέσι των Κατεχομένων


«H Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν θεωρεί ότι το αποτέλεσμα των χθεσινών «βουλευτικών εκλογών» στα κατεχόμενα θα έχει άμεση επίδραση στην πορεία των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του Κυπριακού», δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες η εκπρόσωπος του αρμόδιου για τη διεύρυνση επιτρόπου Ολι Ρεν.
Ειδικότερα, κληθείσα να σχολιάσει, κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων, το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, η Κριστίνα Νάγκι, εκπρόσωπος του Ο. Ρεν, είπε ότι «ο Μεχμέτ Αλι Ταλάτ είναι...

υπεύθυνος εκ μέρους της τουρκοκυπριακής πλευράς στις διαπραγματεύσεις, που διεξάγονται για την επίλυση του Κυπριακού», σημειώνοντας ότι «έχει εκλεγεί ξεκαθαρά με προοπτική τη λύση του πολιτικού προβλήματος, ενώ η θητεία του λήγει τον Απρίλιο του 2010».
σχόλιο zorro: αυτό εις απάντηση όσων προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι γκρίζοι λύκοι των Κατεχομένων και της Τουρκίας θα "εναρμονιστούν" κάποτε με τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Συμβαίνει το αντίθετο. Εναρμονίζεται η Ευρώπη με την τουρκική άκρα δεξιά που δολοφονεί μειονοτικούς, αντιφρονούντες, Έλληνες, Κούρδους και πουλάει την ηρωΐνη με τους τόνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου