Κυριακή 19 Απριλίου 2009

Ξεπλένουν με νόμο (καλύτερα από το Όμο!)


Για να μην έχετε αυταπάτες περί "υπουργών στη φυλακή" θα σας παραθέσουμε ένα κορυφαίο σημείο από τον πασοκικό νόμο «περί ποινικής ευθύνης των Υπουργών» που αξιοποιεί θαυμάσια και η σεμνή και ταπεινή ΝΔ:
Αρθρο 3 παρ. 2 του νόμου 3126/2003 «το αξιόποινο των πράξεων των υπουργών εξαλείφεται με το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση της αξιόποινης πράξης, εάν ως τότε η Βουλή δεν έχει αποφασίσει να ασκήσει ποινική δίωξη κατά του Υπουργού, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο νόμο αυτόν».
Δηλαδή τα αδικήματα των Υπουργών και Υφυπουργών της προηγούμενης Κυβέρνησης ΕΞΑΛΕΙΦΟΝΤΑΙ τον Ιούνιο του 2009 ή το αργότερο (αν η Βουλή δεν κλείσει για διακοπές) μέχρι το Σεπτέμβριο του 2009 (τα αδικήματα των πασόκων υπουργών έχουν ήδη παραγραφεί). Στην υγεία σας κορόιδα.

1 σχόλιο:

  1. Το δυστυχημα είναι οτι ο κοσμος πλεον δεν θελει μια καλη δημοκρατεια αλλα ψαχνει για καλο Δικτακτωρα, και αν ρωτησεις γιατι, η απαντηση ειναι:Τώρα χρειαζόμαστε τρελούς. Κοιτάξτε γύρω σας για να δείτε που μας οδήγησαν οι λογικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή