Σάββατο 18 Απριλίου 2009

Το Πάσχα της πολιτικής ηγεσίας


Στα Ιωάννινα θα γιορτάσει το Πάσχα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας. Χθες Μεγάλη Παρασκευή ο κ. Παπούλιας συνόδευσε την περιφορά του Επιταφίου από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου, ενώ σήμερα Μ.Σάββατο θα παρακολουθήσει την ακολουθία στο χωριό Φραγγάδες. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας την Κυριακή του Πάσχα θα επισκεφθεί το στρατόπεδο «Λορέντζος Μαβίλης» στο Καλπάκι.
Ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, θα είναι στη...

...Ραφήνα ενώ παρακολούθησε την περιφορά του Επιταφίου από τον Ι.Ν. Παντοβασιλίσσης Ραφήνας ενώ θα δει την Λειτουργία της Ανάστασης στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδας στο Νέο Βουτζά. Την Κυριακή του Πάσχα ο κ. Καραμνλής θα επισκεφτεί την αεροπορική βάση Δεκελείας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται στην Ύδρα με την οικογένεια του ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα παρευρεθεί στο κέντρο εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού στον Πόρο.

Η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα βρίσκεται στην πρωτεύουσα ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα επισκεφτεί και εκείνη όπως και ο πρωθυπουργός, την αεροπορική βάση της Δεκέλειας. Οι πληροφορίες ότι αντί για αρνί, η Αλέκα θα ψήσει τροτσκιστή ελέγχονται ως ανακριβείς.

Στην Τήνο βρίσκεται ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας στην Καβάλα.

Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης θα επισκεφθεί την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και την αεροπορική βάση Δεκελείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου