Πέμπτη, 23 Απριλίου 2009

ΑΤΜ στο Αγαθονήσι


Ελληνική κατάντια: γίνεται είδηση το αυτονόητο. Στο ξεφτιλισμένο κράτος των Τσοχατζόπουλων και των Στυλιανίδηδων του Four Seasons, με την Τουρκία να αμφισβητεί τον 23ο μεσημβρινό, είναι αξιομνημόνευτο γεγονός ότι θα γίνει υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και θα λειτουργεί... ΑΤΜ σε ακριτικό νησί. Μακάρι κάποτε να την πληρώσουν τα καθάρματα που μας κρατάνε αιώνες πίσω αλλά και ένα μπράβο στα ΕΛΤΑ. Έστω για το αυτονόητο.
Ακολουθεί η... είδηση:
Τη λειτουργία καταστήματος ΕΛΤΑ στο Αγαθονήσι αποφάσισε η διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μετά τα προβλήματα που προέκυψαν με την λειτουργία του τοπικού Πρακτορείου και την έλλειψη ενδιαφέροντος στο νησί για νέα ανάθεση έργου.
Ταυτόχρονα, σε επικοινωνία του Διευθύνοντος Συμβούλου των Ελληνικών Ταχυδρομείων κ. Ανδρέα Ταπραντζή με τον Πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Άγγελο Φιλιππίδη...
αποφασίστηκε η εγκατάσταση, συντήρηση και λειτουργία μηχανήματος αυτόματης ανάληψης μετρητών της τράπεζας στο κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Αγαθονήσι, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των κατοίκων του ακριτικού νησιού.
Με την στρατηγική συνεργασία των ΕΛΤΑ με το Τ.Τ., στα καταστήματα των Ελληνικών Ταχυδρομείων σε όλη την Ελλάδα, εκτελούνται και τραπεζικές εργασίες εξυπηρέτησης πελατών. Με τον τρόπο αυτό αντιμετωπίζεται και το πρόβλημα καταβολής των μισθών και των συντάξεων στους κατοίκους των δύο χωριών του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου