Κυριακή 19 Απριλίου 2009

Στα σκαριά ο πολυμετοχικός Θρύλος!


Έτοιμος να ανοίξει την πόρτα της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε λίγους και εκλεκτούς φέρεται ο Σωκράτης Κόκκαλης.
Η ιδέα στριφογυρίζει καιρό στο κεφάλι του προέδρου του Ολυμπιακού, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλει να πάει σε ένα μοντέλο παρόμοιο με εκείνο του Παναθηναϊκού. Ο Κόκκαλης επιθυμεί να διατηρήσει τον κυρίαρχο ρόλο στην ΠΑΕ, άλλωστε έχει την εμπειρία και ξέρει τι πρέπει να γίνει για να παραμείνει ο Ολυμπιακός κυρίαρχος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παράλληλα, όμως, επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, θέλει να τοποθετήσει δίπλα του, ανθρώπους της εμπιστοσύνης του. Με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και έχουν κύρος και οικονομική επιφάνεια.

Στον Ολυμπιακό ορισμένοι θεωρούν ότι...

...ο πρόεδρος του συλλόγου θα ανοίξει τα χαρτιά του στο τέλος Μαΐου με αρχές Ιουνίου. Θα ζυγίσει τα πράγματα, θα δει πως κυλά η κατάσταση στα οικονομικά της ΠΑΕ, ποιές είναι οι υποχρεώσεις και τα ανοίγματα της εταιρίας, πως κινούνται οι… απέναντι, κι ανάλογα θα πράξει. Με γνώμονα πάντα το συμφέρον του Ολυμπιακού και πως θα διατηρήσει τα σκήπτρα στην Ελλάδα. Άλλωστε, ο Κόκκαλης γνωρίζει καλά, πως αν η ομάδα κατακτήσει και την επόμενη περίοδο το Πρωτάθλημα, πέρα από τον άθλο που θα έχει πετύχει (13ο πρωτάθλημα την τελευταία 14ετία), θα δημιουργήσει ισχυρούς κλυδωνισμούς στο πράσινο στρατόπεδο.

Είναι η πρώτη φορά, λοιπόν, που ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι τόσο προβληματισμένος και σκέφτεται τόσο σοβαρά , αν θα πρέπει να κάνει το βήμα για την πολυμετοχικότητα στον Ολυμπιακό. Και το περασμένο καλοκαίρι υπήρξαν κάποιες σκέψεις, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας τις άφησε γρήγορα στην άκρη, θεώρησε ότι δεν κινδυνεύει η παντοκρατορία του Ολυμπιακού και δικαιώθηκε. Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως φετινή χρονιά, μετά την αποτυχία της ομάδας να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κύλησε και κυλάει πολύ δύσκολα για την ΠΑΕ. Και αυτό το γνωρίζουν καλύτερα απ΄ όλους όσους κινούνται στους διαδρόμους των γραφείων στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Τώρα, σε ότι αφορά, ποιοί είναι εκείνοι τους οποίους μπορεί να "προσκαλέσει" ο Κόκκαλης να μπουν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός; Οι Αδελφοί Αγγελόπουλοι, οι Παναγιώτης και Γιώργος, έχουν αφοσιωθεί αυτή τη στιγμή πλήρως στο μπάσκετ, αλλά θα ήθελαν να έχουν ρόλο και στα του ποδοσφαίρου. Επίσης, ακούγονται έντονα τον τελευταίο καιρό τα ονόματα του Νίκου Τσάκου, του Θωμά Λιακουνάκου, προσωπικού φίλου του Κόκκαλη, αλλά και του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.
Από το gavros.gr

1 σχόλιο:

  1. Ο Σωκράτης είναι έξυπνος ξέρει οτι οσονούπω ο νηστικός θα φάει τον πεινασμένο και σκέπτεται να κάνει δουλείες στην Λατινική Αμερική. Παρεπιπτώντος αυτά τα κράτη δεν εκδίδουν για αυτό έχει και πολλούς γερμανόφωνους δωσίλογους του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή