Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Σάββας Θεοδωρίδης: "Θα το πάρουμε και αυτό"

Την απόλυτη προσήλωση των παικτών του Ολυμπιακού στον επερχόμενο τελικό της 2ας Μαΐου για το Κύπελλο Hellas on Line εναντίον της ΑΕΚ ζήτησε ο β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης την Πέμπτη στο περιθώριο του Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα. Ο κ. Θεοδωρίδης στο σύντομο μήνυμά του ζήτησε από τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης...

...να βάλουν οριστικό τέλος στη μεταγραφική παραφιλολογία των τελευταίων ημερών, αφήνοντας ουσιαστικά απόλυτα ήρεμη την ομάδα μέχρι το ματς με την Ενωση. «Ο Ολυμπιακός έχει προπονητή, έχει ποδοσφαιριστές και μ' αυτούς θα πάρουμε και το Κύπελλο», είπε χαρακτηριστικά ο Β' αντιπρόεδρος της πειραιώτικης ΠΑΕ.

Ουσιαστικά η σημερινή τοποθέτηση του κ. Θεοδωρίδη αποτελεί μήνυμα με δύο αποδέκτες καθώς εκτός από τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης απευθύνεται και προς τους παίκτες. Μάλιστα αποτελεί το δεύτερο... καμπανάκι προς τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τις φωνές που προηγήθηκαν στην προπόνηση της Τετάρτης από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Και τα δύο βέβαια έχουν κοινό στόχο την αφύπνιση εν όψει τελικού.
Πηγή: Flash

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου