Δευτέρα, 27 Απριλίου 2009

Κοιμάται κι ο Πολατίδης


Κι αυτός έφαγε χάκεμα στην ιστοσελίδα του. Δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα. Κοιμάται ολόρθος. Τα ανάρχια του γράψανε τα κάτωθι:
Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε μια επίθεση από μερίδα επιφανών δημοσιογράφων της τηλεόρασης -αυτούς που μεγάλη μερίδα της κοινωνίας αποκαλεί δημοσιοκάφρους- ενάντια στα μέσα ανεξάρτητης πληροφόρησης και τα blog του διαδικτύου. Βλέπετε οι βο(υ)λευτές, οι μεγαλοκαρχαρίες των Media και τα θλιβερά τσιράκια τους φοβούνται την ύπαρξη άλλων πηγών ενημέρωσης και κυρίως ανεξάρτητης ενημέρωσης! Θέλουν να περνούν σαν ειδήσεις μόνο ό,τι βολεύει τους ίδιους και να μην το αμφισβητεί κανείς.
Στο σημείο αυτό εντοπίζεται και η παρέμβαση μας στο site του βο(υ)λευτή Πολατίδη του γελοίου...

...ακροδεξιού ΛΑΟΣ. Με ερωτήσεις και επερωτήσεις στη βουλή ο κύριος αυτός έχει αναλάβει ρόλο μπροστάρη στην προσπάθεια φίμωσης του athens.indymedia.org και άλλων sites ανεξάρτητης ενημέρωσης στο διαδίκτυο. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε οτι καμία απο τις προσπάθειες τους αυτές δεν θα έχει αποτελέσματα, κάτι που άλλωστε γνωρίζουν καλά και οι ίδιοι. Με την ευκαιρία της παρέμβασης αυτής, καλούμε τους βο(υ)λευτές του ΛΑΟΣ να μας πουν τι γνώμη έχουν για τα sites και blogs που διατηρούν οι οπαδοί και υποστηρικτές τους, τα οποία περιέχουν ναζιστικό και φασιστικό περιεχόμενο.
Για την υπογραφή, Δικτυακό Σαμποτάζ.
σχόλιο zorro: Δεν χρειάζεται να κλείσει το Indymedia. Απλά όσοι γράφουν τα φιλοτρομοκρατικά να αντιμετωπίσουν τις νόμιμες συνέπειες της δράσης τους. Επίσης δεν πρέπει να λειτουργούν σε μηχανήματα και servers του Πολυτεχνείου που πληρώνει ο λαός. Οι μηνύσεις για τον πρύτανη ετοιμάζονται. Ας λάβει τα μέτρα του. Αν αγαπάει τόσο τους Ιντιμίντιους πρέπει να μάθει και να πληρώνει το νόμιμο κόστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου