Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Εθισμένοι στη λοβιτούρα οι βενζινάδες


Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικό Συμβουλίου, εξέφρασε και πάλι τη διαφωνία της για την αποδέσμευση των αυτόματων πωλητών από το ωράριο, διότι εκτιμά πως οδηγεί σε μονοπώληση της αγοράς ενώ διαφωνεί και με την καταναγκαστική ανάρτηση των τιμών στο Παρατηρητήριο Υγρών Καυσίμων.
Το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει άμεση συνάντηση με το υπουργείο Ανάπτυξης και τα συναρμόδια υπουργεία για να θέσει τις αντιθέσεις του με τα μέτρα.
Επίσης εκτιμά ότι οι δηλώσεις του υπουργού Κώστα Χατζηδάκη «για ένα αδιάβλητο ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό σύστημα εισροών - εκροών όγκου καυσίμων» βρίσκει τον κλάδο καταρχήν σύμφωνο, υπάρχουν όμως ζητήματα...

...τα οποία πρέπει να διευκρινιστούν για τους όρους εφαρμογής.
Πάντως, ο υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε με αφορμή τις αντιδράσεις των βενζινοπωλών «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι Έλληνες πολίτες σε αντίθεση με άλλους Ευρωπαίους δεν μπορούν να εξυπηρετούνται το βράδυ όταν τα βενζινάδικα μπορεί να είναι κλειστά».
Ο κλάδος αναφέρει, τέλος, ότι σε περίπτωση που ο διάλογος με το υπουργείο Ανάπτυξης και τα συναρμόδια υπουργεία οδηγηθεί σε αδιέξοδο τότε θα αποφασιστούν οι περαιτέρω κινήσεις του.
σχόλιο zorro: Δεν θέλουν ταμειακές τα πουλάκια μου. Για... προστασία του καταναλωτή. Χα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου