Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Το χαρέμι του στέλνει στην Ευρωβουλή ο Καβαλιέρε


Αιθέριες υπάρξεις της ιταλικής σόουμπιζ επέλεξε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να περιληφθούν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος Λαός της Ελευθερίας. Ανάμεσά τους ηθοποιοί σαπουνόπερας, μια παίκτρια ριάλιτι σόου και μια υποψήφια σε καλλιστεία Μις Ιταλία.
«Θέλω φρέσκα πρόσωπα, νέα πρόσωπα για να δώσω στον Λαό της Ελευθερίας μια φρέσκια εικόνα στην Ευρώπη» δήλωσε ο Μπερλουσκόνι.
Ανάμεσα στις επίδοξες ευρωβουλευτές είναι η Μπάρμπαρα Ματέρα, που υπήρξε...
(στη φωτογραφία δεξιά η Άντζελα Σότσιο)


(στη φωτογραφία αριστερά η Μπάρμπαρα Ματέρα)
...υποψήφια σε διαγωνισμό Μις Ιταλία και στη συνέχεια έγινε παρουσιάστρια στο RAI, η ηθοποιός Ελεονόρα Γκατζόλι και η Αντζελα Σότσιο, πρώην παίκτρια του ιταλικού Big Brother.
Η τελευταία μάλιστα είχε φιλοξενηθεί στη βίλα του στη Σαρδηνία, μαζί με άλλες στάρλετ, πριν από δύο χρόνια. Οι φωτογραφίες του Ιταλού πρωθυπουργού με τις νεαρές σταρ είχαν προκαλέσει αντιδράσεις.
Οι υποψήφιες ευρωβουλευτές έλαβαν ιδιαίτερα πολιτικά μαθήματα από Ιταλούς πολιτικούς. Στα γραφεία του κόμματος Λαός της Ελευθερίας παρακολούθησαν σεμινάριο για την ευρωπαϊκή ιστορία, την τρέχουσα επικαιρότητα, το ΝΑΤΟ την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ από τον υπουργό Εξωτερικών Φράνκο Φρατίνι, τον υπουργό Αμυνας Ιγκνάτσιο Λα Ρούσα και τον ίδιο τον «Καβαλιέρε».
Η τελική λίστα των υποψήφιων ευρωβουλευτών θα ανακοινωθεί σε μερικές ημέρες, αλλά οι συγκεκριμένες γυναίκες θεωρείται βέβαιο πως θα συμπεριληφθούν.
σχόλιο zorro: αυτά να τα βλέπουν οι δικοί μας με τις Μαριλίζες και τις Ψαρούδες που είναι ό,τι πρέπει για εξορκισμούς δαιμονίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου