Δευτέρα, 27 Απριλίου 2009

Σε κάφρους απευθύνεται το ΙΚΕΑ


Έχουμε αναφερθεί εκτενώς στο πως οι τράπεζες εκμεταλλεύθηκαν, άρμεξαν στην κυριολεξία τον Έλληνα καταναλωτή για να τα σκορπίσουν στις “νέες” αγορές. Οι επιχειρηματικές αισχρότητες όμως δεν σταματούν εκεί. Το παράδειγμα που ακολουθεί προκαλεί θλίψη για την ποιότητα του πολίτη στην Ελλάδα του 2009. Είναι πασιφανής η απόλυτη απουσία αίσθησης αυτοσεβασμού, δικαιολογεί όμως όλα τα δεινά της κοινωνίας. ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. Ούτε τα νεφελίμ ούτε οι μπιλντεμπέργηδες ούτε οι σελτζούκοσουτζούκοοϊγούροσαυροι. ΕΜΕΙΣ φταίμε. Και όχι αυτοί που θησαυρίζουν στου κασίδη το κεφάλι.
εμείς φταίμε που βιάζονται τα δημόσια ταμεία από πολιτικούς κλπ
εμείς φταίμε που ακρωτηριάζεται η χώρα πρακτικά και ηθικά.
εμείς φταίμε που η γλώσσα μας χάνεται.
εμείς φταίμε που κάποιοι πούλησαν τις συντάξεις (το μέλλον του λαού) για 4 ψωροεκατομμύρια με ομόλογα.
εμείς φταίμε που οι εργατοπατέρες πλουτίζουν ενώ ο εργάτης πεινάει.
εμείς φταίμε για την βρωμιά που παραλάβαμε και που αλοίφουμε τα παιδιά μας.
ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ.
ΥΓ> Ο βασικός μισθός στη Γερμανία είναι τριπλάσιος από ότι στην Ελλάδα.
Γράφει ο Γιώργος Π.

Βεβαίως το ίδιο ισχύει και για το ΙΚΕΑ.
Ασφαλώς και απευθύνονται σε ”κάφρους” αφού......είμαστε μη ενημερωμένοι και αγοράζουμε από αυτούς. Το λυπηρό ότι και οι καταναλωτικές οργανώσεις δεν ενημερώνουν τους πολίτες ή έστω τα μέλη τους για αυτή την πρακτική της εκμετάλλευσης (για να μη πω απάτης).
Σας επισυνάπτω τη σελίδα 10 του γερμανικού ηλεκτρονικού καταλόγου του ΙΚΕΑ και την αντίστοιχη σελίδα (14) του ελληνικού καταλόγου που είναι σχεδόν πανομοιότυπος με τον γερμανικό (εκτός βέβαια από τις τιμές).
Οι ίδιες και μεγαλύτερες διαφορές τιμών ισχύουν σε όλες σχεδόν τις σελίδες των δύο καταλόγων ελληνικού και γερμανικού (αλλά φαντάζομαι και των άλλων χωρών της ζώνης του ευρώ)..
Προωθήστε το σε όλους τους γνωστούς σας γιατί είναι κρίμα κάποιοι φίλοι σας να χάσουν τις καταπληκτικές ευκαιρίες που προσφέρει η ΙΚΕΑ σε όλους τους Έλληνες.

Υποθέτω, ότι δεν μας πειράζει επίσης να αναγράφονται στα προϊόντα τους όλα τα στοιχεία σε 15 γλώσσες, ΕΚΤΟΣ από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!! (σσΟ: εμ βέβαια, τι είμαστε εμείς μπροστά στα σκόπια; μια κούτσικη αγορά).

Επίσης πρακτική παράνομη και αντίθετη με τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης .
Συνεχίστε να ψωνίζετε κορόιδα για να κάνετε πιο πλούσιο τον πλουσιότερο του κόσμου…
Πηγή: olympia.gr
σχόλιο zorro: αυτό που διαφεύγει του olympia.gr είναι ότι ο ιδρυτής των ΙΚΕΑ Ingvar Kamprad ήταν ναζί του κερατά.

2 σχόλια: