Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Μπουνάτσα με κορμί μπουγάτσα

Η εκλεκτή του Ζαχόπουλου (του γιου) έχει πρόταση. Τη διαβάσαμε στη σημερινή Espresso. Κρίνουμε ότι της ταιριάζει. Αντιγράφουμε από το site της εφημερίδας:
«Τύφλα να 'χει η Σάρον Στόουν! Το "Βασικό ένστικτο" της Στέλλας Μπεζαντάκου φέρνει... θύελλες στο τηλεοπτικό τοπίο. Σύμφωνα με πληροφορίες της "Espresso", έγινε πρόταση στη sexy τραγουδίστρια να παρουσιάσει το δελτίο καιρού στο...

...Extra 3 κι εκείνη το σκέφτεται. Βέβαια, το να γίνει έτσι ξαφνικά το αντίπαλον δέος της «δοκιμασμένης» Πετρούλας Κωστίδου δεν θα είναι σίγουρα καθόλου εύκολη υπόθεση. Η Στέλλα το γνωρίζει αυτό κι έτσι κάνει συζητήσεις για διαφορετικό concept. Παράλληλα, συζητεί με στελέχη του καναλιού για ακόμη μία εκπομπή. Εκείνο όμως που την ενδιαφέρει πάνω απ' όλα είναι το καινούργιο της r’n’b τραγούδι, που παρουσίασε την Κυριακή το βράδυ σε γνωστό οριεντάλ κλαμπ στο Μπουρνάζι. Μάλιστα, εκεί έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση με λιμουζίνα (!) και «καυτό» outfit. Ανανεωμένη κι ευδιάθετη τραγούδησε το «Βασικό ένστικτο» και με τη βοήθεια παρτενέρ επιδόθηκε σε χορευτικές φιγούρες που θύμισαν στους παρευρισκόμενους... αεροπλανικά κόλπα!

Αμέσως μετά το Πάσχα, η τραγουδίστρια θα κάνει και τη φωτογράφηση για το εξώφυλλο του CD της που όπως μάθαμε, θα είναι αρκετά τολμηρή. Συγκεκριμένα, θα φωτογραφηθεί φορώντας μόνο τις ψηλοτάκουνες γόβες της! Αλλες λεπτομέρειες για το concept της φωτογράφησης δεν αποκαλύπτει, αλλά, όπως λέει η ίδια σε φίλους και συνεργάτες, το αποτέλεσμα θα είναι άκρως... καλλιτεχνικό. Το βράδυ της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα, η Στέλλα Μπεζαντάκου θα εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο της Δράμας, ιδιαίτερης πατρίδας του Σταύρου Δαϊλάκη. Δεν γνωρίζουμε αν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, για το χατίρι του οποίου η τραγουδίστρια έστειλε μέχρι κι επιστολή στον πρωθυπουργό, πρόκειται να διασκεδάσει σε ένα από τα πρώτα τραπέζια. Εκείνο που μάθαμε πάντως είναι ότι οι fans της την περιμένουν πώς και πώς! Στη Δράμα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα τη συναντήσει και ο σύντροφός της Θανάσης Ζαχόπουλος. Η Θεσσαλονίκη άλλωστε -όπου εκείνος διαμένει- είναι σχεδόν δίπλα, οπότε δεν θα δυσκολευτούν και πολύ να ανταλλάξουν το φιλί της αγάπης μετά την Ανάσταση. Εκτός και αν αλλάξουν γνώμη την τελευταία στιγμή και πάει εκείνη να τον βρει στη συμπρωτεύουσα».
σχόλιο zorro: προτείνουμε για συμπαρουσιαστή Άρη Σπίνο, χορευτικά σκετς έκπληξη από τον Μάκη Γιομπαζολιά και δωρεάν διανομή δραμαμινών στους τηλεθεατές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου