Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Τσουνάμι συλλήψεων στην Κρήτη


Τα αποτελέσματα των ελέγχων, που πραγματοποίησαν από τις 5 - 12 Απριλίου οι υπηρεσίες της ΕΛΑΣ στην Κρήτη, έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης.
Οι έλεγχοι σύμφωνα με την ανακοίνωση, έγιναν στο πλαίσιο της προσπάθειας για πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας. Αλήθεια, πρέπει να έχεις κομπιουτεράκι για να καταμετρήσεις τι... "πράμα" βρέθηκε κάτω στους σύντεκνους. Ακολουθούν οι κατασχέσεις και τα μπουζουριάσματα:

Συνολικά ελέγχθηκαν 12.474 άτομα. Η αστυνομία συνέλαβε 352 άτομα ενώ έκανε και 196 προσαγωγές. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση ένα άτομο συνελήφθη για κλοπές, 2 για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, 4 άτομα για παραβάσεις του νόμου περί όπλων, 2 άτομα για παραβάσεις του νόμου περί ηθών, 6 για παραβάσεις του νόμου περί παιγνίων, 15 φυγόδικοι, 4 άτομα για απάτη, πλαστογραφία, 147 για διάφορα άλλα αδικήματα και 78 για παράνομη παραμονή στην Ελλάδα.
Κατασχέθηκαν, 2 όπλα, 6 αεροβόλα, 1 σπαθί, 37 κλόμπς, 4,5 γραμμάρια κάνναβης, και 4.877 βεγγαλικά - πυροτεχνήματα.
Επίσης την Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο σε όλη την Κρήτη, βεβαιώθηκαν 18 παραβάσεις του νόμου περί σεξουαλικής εκμετάλλευσης και συνελήφθησαν 19 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου