Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Παραμύθι το σκισμένο Κοράνι


Διευκρινίσεις δόθηκαν από την αστυνομία με επίδειξη ύποπτου αντικειμένου σε επίσημη παρουσίαση στην ΓΑΔΑ, για την υπόθεση με το περίφημο Κοράνι που φέρεται να έσκισε αστυνομικός σε έλεγχο που διενεργήθηκε προχτες το βραδυ σε Σύριο μετανάστη σε έκτακτη επιχείρηση σκούπα της ΕΛΑΣ.

Επεδείχθη από αξιωματικό της ΕΛΑΣ ένα μικρό πακέτο τυλιγμένο με χαρτοπετσέτα και δεμένο με σελοτέιπ. Το αντικείμενο που ομοίαζε με τον τρόπο που είχε τυλιχθεί με φιξάκι ναρκωτικών πιθανόν περιείχε κάποια προσευχή στα αραβικά. Δεν ήταν όμως το Κοράνι, όπως ισχυρίστηκε ο Σύριος ελεγχθείς και καταγγέλων ο οποίος δεν μιλούσε ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά και είναι απορίας άξιον πως...


προέβη σε τόσο σοβαρή καταγγελλία δυναμιτίζοντας το κλίμα στο κέντρο της πόλης.
Πάντα κατά την αστυνομία, δίπλα από το μικρό πακέτο, το οποίο θα έλεγχε κάθε αστυνομικός υπο τον φόβο της κατοχής ναρκωτικών, υπήρχε ένα μικρό καφετί φυλαχτό. Η ΕΛΑΣ λοιπόν δεν παραδέχεται ότι υπήρχε Κοράνι, πιθανόν όμως να υπηρξε ένα φύλλο με προσευχή στα αραβικά.
σχόλιο zorro: οι πληροφορίες μας λένε για οργανωμένη προβοκάτσια της ΜΙΤ η οποία δεν έμεινε εκεί. Η εμπρηστική επίθεση στις 2.45 το πρωί στο παράτυπο τζαμί στον Αγ. Πανελεήμονα έχει στόχο να συσπειρώσει το ισλαμικό στοιχείο εναντίον της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου