Σάββατο 23 Μαΐου 2009

οικολόγοι-πράσινοι στη Μπίλντερμπεργκ


Ανάμεσα σε Βασιλιάδες τραπεζίτες, Οικονομικούς και πολιτικούς κυρίαρχους ένα όνομα υπήρχε και μια παρουσία που δεν αναδείχθηκε όσο θα έπρεπε.
Η παρουσία αυτή είναι του Τζεμ Οζντεμίρ απο την Γερμανία απο το Κόμμα Πρασίνων
Θα το περνούσα απαρατήρητο αν δεν ταυτιζόταν χρονικά με την προσπάθεια ανάδειξης από το πολικοοικονομικό σύστημα της χώρας μας του αντίστοιχου Ελληνικού Κόμματος των Οικολόγων Πράσινων.
Η προσπάθεια που γίνεται είναι να χρησιμοποιήσουν τους Οικολόγους για να επιστρέψουν στον δικομματισμό τις ψήφους αμφισβήτησης μέσω των συγκυβερνήσεων με τους Οικολόγους Πράσινους..
Οι δημοσκοπήσεις...

...που τους φέρνουν στην τρίτη θέση δεν δείχνουν τι συμβαίνει στην κοινωνία, απο την οποία έτσι και αλλιώς είναι απόντες οι Οικολόγοι Πράσινοι , αλλά που θέλουν να κατευθύνουν τον κόσμο αυτοί που τον ελέγχουν.
Θα μπορούσαν να είχαν εμφανίσει τους ακριβώς αντίθετους , το κόμμα των κυνηγών, που σε συνθήκες απαξίωσης της πολιτικής ζωής πιθανότατα θα έπαιρναν αντίστοιχα μεγάλα ποσοστά με τους Οικολόγους στα στημένα γκάλοπ τους με τις λίγες επιλογές. Ακόμα και ο "κανένας" πάντα παίρνει πολύ ποσοστό.
Δυστυχώς τα ενσωματωμένα πλέον ρεύματα της Οικολογίας δεν αποτελούν ” λύση του οικολογικού κινήματος” αλλά “λύση του Συστήματος” που συγκροτεί πλέον τον νέο πόλο διακυβέρνησης.
Θυμόμαστε να συμφωνούν στον βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας. Τους βλέπουμε μαζί με τους ιδιοκτήτες Σουπερ μάρκετ να διαφημίζουν τις σακούλες που θέλουν να μειώσουν σαν κόστος, τους βλέπουμε σαν διαφημιστές των διαπλεκόμμενων των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
Η καλύτερη λύση θα ήταν να στερήσουν ψήφους απο τον δικοματισμό και όχι απο αυτούς που αγωνίζονται το σύστημα που εκμεταλεύεται και ρυπαίνει.
Στις συνθήκες κρίσης που ζούμε κανένας Οικολόγος βουλευτής δεν θα χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει το περιβάλλον αλλά μόνο για να καθαρίσει τις αντιστάσεις αυτών που αγωνίζονται.
Από πολύ ενδιαφέρον thread που βρίσκεται στο Indymedia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου