Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

ελεύθερος ο εισαγόμενος κουκουλοφόρος


Ακόμα ένα δικαστικό σκάνδαλο προς όφελος των πρακτόρων του Σόρος που κατέκαψαν την Ελλάδα: Σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης 33χρονος Γερμανός, που συνελήφθη κατηγορούμενος για συμμετοχή σε επεισόδια που έγιναν το Φεβρουάριο 2007, στην περιοχή της Πανεπιστημιούπολης.
Το δικαστήριο αθώωσε -κατά πλειοψηφία- τον 33χρονο για τα αδικήματα της κατοχής εκρηκτικών υλών και της έκρηξης, και τον έκρινε ένοχο για την πράξη της αντίστασης, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό τού πρότερου έντιμου βίου!!!!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο νεαρός -που εκείνη την περίοδο βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη επισκεπτόμενος φίλο του- μαζί με ομάδα κουκουλοφόρων...

...πέταξε βόμβα μολότοφ, στη διάρκεια επεισοδίων, επί της οδού Εγνατία.
Απολογούμενος στο δικαστήριο αρνήθηκε τις κατηγορίες. «Πήγα σε συναυλία του Πανεπιστημίου, όπου γνώρισα αρκετό κόσμο. Παρέμεινα και βοήθησα στη μεταφορά των ηχείων στο φορτηγό, ώσπου ξαφνικά έγινε επίθεση από αστυνομικούς. Έχασα τον προσανατολισμό μου και κινήθηκα στο μόνο δρόμο, που ήξερα. Μέσα στα δακρυγόνα δύο ένστολοι με έριξαν κάτω και άρχισαν να με χτυπούν. Δεν φορούσα κουκούλα, ούτε είχα μολότοφ», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου