Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Ο τηλενομάρχης τώρα και ραββίνος


Τον έχουμε δει σε ρόλο Ζορρό (συνονόματος), ψήστη, χορευτή, ακροβάτη, τηλενομάρχη. Τώρα και ραββίνος!
Τώρα, χωρίς πλάκα πρόκειται για έξυπνη κίνηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη που σίγουρα θα ελκύσει την προσοχή των Ισραηλινών τουριστών. Δεκατέσσερις Ισραηλινούς δημοσιογράφους του τουρισμού φιλοξένησε στη Θεσσαλονίκη ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Marketing του Νομού Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία του Προέδρου του και Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ-Γραφείο Ισραήλ. Η ισραηλινή αποστολή...

...επισκέφθηκε την πόλη, στο πλαίσιο ταξιδιού εξοικείωσης (fam trip), που οργανώθηκε με την ευκαιρία του εγκαινιασμού της νέας αεροπορικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης-Τελ Αβίβ με πτήση τσάρτερ για τη θερινή περίοδο από 29 Μαϊου 2009 για την προώθηση της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής ως τουριστικού προορισμού. Το ταξίδι ολοκληρώθηκε χθες, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους προσκεκλημένους.
Ο Νομάρχης απηύθυνε θερμό καλωσόρισμα στους Ισραηλινούς δημοσιογράφους, οι οποίοι είχαν ένα τριήμερο γνωριμίας με την πόλη, ιδιαίτερα σε μνημεία εβραϊκής σημασίας, πραγματοποιώντας επίσης επισκέψεις στα Μετέωρα και στη Νικήτη Χαλκιδικής.
Την ομάδα των επισκεπτών αποτελούσαν δημοσιογράφοι, υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων και τύπου, καθώς και τρεις εκπρόσωποι του "Eshet Tours", ενός που από τους σημαντικότερους tour operators του Ισραήλ. Αναλυτικότερα, οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. που συμμετείχαν ήταν οι: Elzon Mor από Ynet internet news, Haluts Dina από τη γυναικεία εφημερίδα Laisa, Kalderon Nisim από την εφημερίδα Pasport, Silberman Joseph από την εφημερίδα Tourism news, Rosenblum Irith από την εφημερίδα The marker, Siryoty Daniel από την εφημερίδα Israel today, Weiss Asaf από την εφημερίδα Yediot Ahronot, Oshri Flour Lea, Dann Yonit, Morel Zur και Donmez Eli, υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων.
σχόλιο: Έτη φωτός μπροστά από τον λίγο Μαρκόπουλο.

1 σχόλιο:

  1. Κανεις λαθος Zorro εναι ο τελευταιος καμπαλιστης της Θεσσαλονικης και ο μεγαλυτερος για αυτο ηρθαν να τον δουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή