Παρασκευή, 8 Μαΐου 2009

Σύλληψη Αλβανού διπλωμάτη στην Τουρκία για λαθρεμπόριο ναρκωτικών


Αλβανός διπλωμάτης συνελήφθη στην Τουρκία κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο ναρκωτικών, ανακοίνωσαν σήμερα οι αλβανικές αρχές, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι συνελήφθη καθώς μετέφερε 65 κιλά ηρωίνης.
Η σύλληψη του Αγκίμ Χατζίου, δεύτερου γραμματέα της αλβανικής πρεσβείας στην ΠΓΔΜ, συνιστά το δεύτερο περιστατικό αυτού του τύπου, μετά τη σύλληψη πέρυσι στην Ιταλία οδηγού της αλβανικής πρεσβείας, ο οποίος μετέφερε ένα κιλό...

...κοκαΐνης.
«Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης μας ενημέρωσε με φαξ ότι ο πολίτης Αγκίμ Χατζίου συνελήφθη με την κατηγορία του 'λαθρεμπορίου ναρκωτικών ουσιών'», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας σε ανακοίνωσή του.
Ο υπουργός Εξωτερικών Λουλζίμ Μπάσα απομάκρυνε τον Χατζίου από τα καθήκοντά του επειδή δεν είχε παρουσιαστεί στην εργασία του από τη Δευτέρα. Εξάλλου οι αρχές της χώρας ήραν τη διπλωματική του ασυλία.
Εφημερίδες έγραψαν ότι η ηρωίνη που μετέφερε ο Χατζίου την ώρα που συνελήφθη από τις τουρκικές αρχές στα σύνορα Τουρκίας-Βουλγαρίας, ήταν αξίας 650.000 ευρώ, αλλά η τιμή πώλησής της θα ήταν πολλαπλάσια, γύρω στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.
σχόλιο zorro: έχει κάποιος μήπως φωτογραφίες από τα ακίνητα του Φάτος Νάνο στην Ελλάδα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου