Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Μόνο το ΚΚΕ έχει τα άντερα...


...να τα πει όπως πρέπει για τη σύναξη των μισάνθρωπων της λέπρας που ονομάζεται Μπίλντερμπεργκ που αρχίζει τις "εργασίες" της αύριο.
Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης συνεδριάζουν από τις 14 έως και τις 16 Μαΐου οι ισχυροί του κόσμου που συμμετέχουν στην περιβόητη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, με την ατζέντα τους να βαρύνει η διεθνής οικονομική κρίση και άλλα πολιτικά και οικονομικά ζητήματα.
Η συνάντηση, που λαμβάνει χαρακτήρα μίας άτυπης μίνι συνόδου κορυφής της παγκόσμιας οικονομικής και πολιτικής ελίτ, γίνεται υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας.
Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του Βήματος οι διοργανωτές ζήτησαν για λόγους ασφαλείας τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας, του Λιμενικού Σώματος και τις Αντιτρομοκρατικής.
(θα πληρώσουμε τα κερατιάτικα για να προφυλάξουμε τους δημίους μας)
Στη διάρκεια που θα συνεδριάζουν οι εκλεκτοί της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, η περιοχή στον Λαιμό Βουλιαγμένης θα μετατραπεί σε «no flight zone», ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας συμμετέχουν και μυστικές υπηρεσίες.
Στις συνεδριάσεις της Λέσχης δίνουν κάθε χρόνο το «παρών» αρχηγοί κρατών, εστεμμένοι, πολιτικοί, τραπεζίτες, στρατιωτικοί και βιομήχανοι, μεταξύ των οποίων σημαντικές προσωπικότητες από την Ελλάδα.

Η φετινή 57η συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ θα φέρει στη χώρα μας ορισμένες από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες του πλανήτη.
Από την χώρα μας προσκεκλημένοι -μεταξύ άλλων- φέρονται να είναι ο Κώστας Καραμανλής και ο Γιώργος Παπανδρέου.
Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ σημειώνει, μεταξύ άλλων, πως η μυστικότητα στις συνεδριάσεις αυτές του λόμπι «υπάρχει επειδή οι συζητήσεις των Μπίλντερμπεργκ αφορούν σχεδιασμούς σε βάρος των λαών. Το ΚΚΕ ζητά από τον πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου να «πουν στο λαό τι συζητάνε τα τσακάλια του ιμπεριαλισμού που μαζεύονται στη Λέσχη, μια και οι ίδιοι γνωρίζουν».
σχόλιο zorro: κανένα άλλο κόμμα θα αντιδράσει;

1 σχόλιο:

  1. Zorro κανένα άλλο κόμμα θα αντιδράσει;
    Πως να αντιδράσει;
    οταν η Αννα Διαμαντοπούλου, σε συνέντευξη στην ''Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία'', 13 Ιουλίου 2008)ειχε πει Η ''υπόγεια'' χρηματοδότηση των κομμάτων, όχι μόνο από ιδιωτικά συμφέροντα, αλλά και από κυβερνήσεις άλλων χωρών, αποτελεί διαχρονικό πρόβλημα διεθνώς και πληγή για την Δημοκρατία. Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας».
    δελφικός
    Σε καλυπτω και για την προηφουμενη αναρτηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή