Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Στο ΠΑΣΟΚ ασχολούνται με τη Θώδη


Ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλο για «τον χωρίς όρια δημόσιο ευτελισμό υπολήψεων μέσω τηλεοπτικών εκπομπών με αφορμή την τηλεοπτική κακο-μεταχείριση της Εφης Θώδη, κατέθεσε σήμερα η Σούλα Μερεντίτη, βουλευτής Ν.Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ.
Η βουλευτής αναφέρει ότι δεν είναι η πρώτη φορά, που οι τηλεοπτικοί «εισαγγελείς» ωθούν στην απόγνωση, σε δρόμους που το ανθρώπινο μυαλό ξεφεύγει, όσους που δεν μπόρεσαν να αντέξουν τη δαιμονιώδη προβολή και το δημόσιο εξευτελισμό των τηλεοπτικών εκπομπών «κοινωνικού» περιεχομένου και κριτικής. Και ρωτά τον αρμόδιο υπουργό:
* Γιατί δεν παρεμβαίνει το ΕΣΡ προκειμένου να τεθούν όρια και όροι σε αυτές τις εκπομπές;
* Υπάρχει πλαίσιο που καθορίζει τα της λειτουργίας των εκπομπών αυτών;
* Μετά το τραγικό περιστατικό σκοπεύει να παρέμβει προκειμένου να μπουν όροι και όρια στα της λειτουργίας των εκπομπών αυτών;
σχόλιο: η Μερεντίτη που ήταν όταν επί γκόλουμ αλώνιζαν την τηλεόραση οι Μικρούτσικη, οι Ράγιου, οι Πάνιες και οι Μιχαλονάκου; Τώρα ήρθε στην Ελλάδα;
Yπάρχει κι άλλη εξήγηση για την ευαισθησία των Πασόκων στο θέμα της Θώδη. Ο Γιωργάκης νιώθει αλληλέγγυος με τέτοιες περσόνες. Αν δεν λεγόταν Παπανδρέου μπορεί να ήταν πανελίστας σε τέτοιου είδους εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου