Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Πώς η Νέα Δημοκρατία χρηματοδοτεί το ΚΚΕ


Ο κομμουνιστής και εν γένει ο αριστερός είναι το δεύτερο καλύτερο επάγγελμα στον κόσμο μετά από αυτό του εισοδηματία. Αν καταφέρεις μάλιστα να φτάσεις στα υψηλά ηγετικά κλιμάκια "δεν θα ξέρεις τι έχεις" όπως λέει η διαφήμιση του Τζόκερ. Το ΚΚΕ έκανε τη μεγάλη νεοδημοκρατική μπάζα του με το σκάνδαλο του Γερμανού. Καλά τα λέει ο Πάγκαλος και λίγα. Του υποδεικνύουμε να κάνει και μια ερώτηση στη Βουλή για την από το 2004 κι έπειτα οικονομική "αιμοδοσία" του 902 από τον ΟΠΑΠ. Αν συντονιστείς με το κανάλι θα δεις ή τιλεμάρκετινγκ ή διαφήμιση του ΟΠΑΠ ή την Παπαρήγα (προτιμούμε τιλεμάρκετινγκ).
Ακόμα και την προβολή ματς εραστιτεχνικών ομάδων τα χορηγεί ο ΟΠΑΠ. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο.
Υποδεικνύουμε στον κ. Πάγκαλο την ακόλουθη ερώτηση:


Με ποια κριτήρια και βάσει ποιου νόμου ανατέθηκε στον 902 που έχει τοπική εμβέλεια (στην Αττική μόνο) να μεταδίδει τα αποτελέσματα των κληρώσεων του παιχνιδιού Super 3; Ο νόμος και η δεοντολογία επιβάλλουν τα αποτελέσματα του κρατικού τζόγου να μεταδίδονται από κανάλια με πανελλήνια εμβέλεια. Φαντάζεσαι να είσαι σύντεκνος στον Ψηλορείτη και να θέλεις να δεις τι έγινε με το Super 3 και να σε παραπέμψουν στον ανύπαρκτο 902;
Ρωτήστε κ. Πάγκαλε να δούμε τι θα σας απαντήσουν.

14 σχόλια:

  1. ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι;;; που λέει κι ο φίλος μας ο Βουρλιώτης.
    Τοπική εμβέλεια ή μάλλον επιτόπου είναι ο δέκτης του φτωχού ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥ μυαλού σου,αλλιώς θα ήξερες οτι εκπέμπει απο τον HELLAS SAT...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως φαίνεται ότι είσαι άσχετος αλλά φανατικός ΚουΚουΈς. Καταλαβαίνω ότι έχεις εισόδημα από την ιδεολογία σου αλλά αυτό δεν αφορά τους πολίτες. Και το Extra3 εκπέμπει από δορυφόρο (HotBird) αλλά δεν λογίζεται ως πανελλαδικής εμβέλειας. Πανελλαδικής εμβέλειας λογίζεται ο σταθμός που νομίμως μεταδίδει πρόγραμμα (με δίκτυο αναμεταδοτών) σε όλη την Ελλάδα. Το 902 δεν είναι τέτοιος σταθμός. Όσοι δεν έχουν πιάτο κακομοιρούλη δεν πιάνουν το Αλεκοκάναλο. Άντε πούλα Ριζοσπάστη να ξεχαρμανιάσεις, υβριστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου φαίνεται εσυ δεν ξερεις οτι ο οπαπ ειναι ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ απο το νομο να δινει διαφημιση σε ολα τα καναλια τουλαχιστον τα πανελλαδικης εμβέλειας εάν θυμάμαι καλά.Εσυ εισαι φανατικός και μάλιστα απο ότι κατάλαβα απο το blog σου εθνικιστής άρα και αυτομάτος αντικομμουνιστής. Οι κομμουνιστές θέλουν να ενώσουν όλο τον κόσμο και ο πλούτος να ανοίκει σε αυτούς που τον παράγουν μόνο το κομμουνιστικο κίνημα έχει τολμήσει στο πέρας της Ιστορίας να αρθρώσει ένα τέτοιο στόχο. Εάν δεν σε πείθω εγώ διάβασε τον αγαπημένο μου ποιητή, το διαμάντι της παγκόσμιας λογοτεχνίας εναν μεγάλο αγωνιστή κομμουνιστή, τον ποιητή της Ρωμιοσύνης τον Γιάννη Ρίτσο. Γειά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Zorro Gia ton Psiloriti de ksero pantos sta Leuka Ori mia xara ton pianoume, eimai katoikos xanion kai me tin keraioula mou ton 10 euro kai xoris kamia sundromi piano ton 902 olokathara edo kai xronia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επειδη πανασχετε ειμαι απο τον Ψηλορειτη

    και 902 βλεπω και ερτ3 και σκαι
    και μακεδονια τβ και νετ και ετ1 και ετ2
    και τα καναλια του κωλου σταρ μεγα αντεννα
    αλφα αλτερ και 6-7 κρητικα και ενα γαλλικο
    και το καναλι της βουλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σκέφτηκες το ενδεχόμενο ΕΡΤ και 902 να επιλέχθηκαν για τη μετάδωση των αποτελεσμάτων, κατόπιν μειοδοτικού διαγωνισμού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε φίλε, με τις αφ' υψηλού παπαριές, πανελλαδικά εκπέμπει ο 902 και μάλιστα πιάνει και στην Κρήτη αγαπητέ μου μαλάκα. Τώρα όσο για τα υπόλοιπα. Ξέρεις πολλά κανάλια που να δείχνουν ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο; Όπως και ερασιτεχνικό βόλεϊ. Υπάρχει και αθλητική εκπομπή, η οποία έχει θέματα με τα οποία δεν ασχολείται καμία άλλη εκπομπή. Ως εκ τούτου, η συγκεκριμένη, έχει ειδικό κοινό και σε καμία περίπτωση δεν την παρακολουθούν μόνο τα μέλη του ΚΚΕ. Αν ο από πάνω σχολιαστής φαίνεται άσχετος αλλά φανατικός ΚΚΕς, εσύ φαίνεσαι φανατικός μαλάκας. Μια ακόμα καλή εξήγηση θα μπορούσε να είναι είτε ότι είσαι απλά αντικομμουνιστής, είτε ότι έχεις κόμπλεξ και προσπαθείς να το παίξεις δημοσιογράφος-τριανταφυλλόπουλος που ανακαλύπτει τα κακώς κείμενα και τα βγάζει στη φόρα.

    Βλέπεις όμως ότι εκτός από το να σε βρίζω (με συγχωρείς, αλλά μου συμβαίνει όταν νευριάζω διαβάζοντας τις αυριανίστικες παπαριές σου) τεκμηριώνω, είτε δέχεσαι είτε όχι, αυτά που λέω. Και έρχομαι εγώ να σε ρωτήσω λοιπόν, τι κερδίζει ο ΟΠΑΠ και η Νέα Δημοκρατία, με το να δίνουν χρήματα στο ΚΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την πάτησες άσχετε. Ο 902 μαζί με το Μακεδονία ΤV, είναι τα μόνο κανάλια (μετά τα "μεγάλα" mega, ant1, alpha κτλ) που εκπέμπουν πανελλαδικά. Οπότε ο υβριστής και ο συκοφάντης είσαι εσύ στην προκειμένη περίπτωση. Μπορείς να το ψάξεις και μετά να ζητήσεις συγγνώμη. Βρωμερέ αντικομμουνιστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αδεια έχει. Πανελλήνια εμβέλεια δεν έχει. Να μάθετε ορθογραφία εσείς οι κρατικοδίαιτοι αριστεροί. Να σας χορηγήσει κάποιο υπουργείο λεξικά του Μπαμπινιώτη. Όμως κάντε γρήγορα, όσο είναι κυβέρνηση η ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πόσο άσχετος αντικομμουνιστής είσαι ρε ζορρέ;
    Αν έχεις τη στοιχειώδη όρεξη και καλή προαίρεση-λέμε τώρα- ψάξε να δεις πως κατόπιν κλειστών μειοδοτικών διαγωνισμών, είχε πάρει το πακέτο. Μάλιστα αρνούνταν να του το δώσουν τότε και αυτό ήταν το σκάνδαλο.

    Διότι ακριβώς δεν έπαιρνε μίζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα το ψάξω. Δεν έχω εμπάθειες αλλά σοσιαλισμός και ΑΕ δεν ταιριάζουν φίλε. Αν έχεις στοιχεία θα τα δημοσιεύσω χωρίς δεύτερη κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ζορρο, μην πέφτεις στη παγίδα του διαλόγου με αυτούς που θέλουν να θανατώσουν το κόσμο μόλις πάρουν εξουσία...ή να μας στείλουν καμιά Σιβηρία ,ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ . ΜΟΝΟ ΓΙΑΆΥΤΟ ΕΙΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οικονομικός και φορολογικός έλεγχος εδώ και τώρα στη παράταξη της κόκκινης χούντας..επιτέλους να τελειώνει το παραμύθι και με αυτούς τους ονειροπόλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατί ρε φίλε δεν πάνε μαζί ο σοσιαλισμός με τις ΑΕ?Δηλαδή οι αριστεροι πρέπει να μείνουν μισθωτοι και χαμηλοσυνταξιουχοι για να μη χασουν το προφιλ του άπλυτου καπνεργατη?Μια χαρά πάνε.Πρέπει να καταλάβουμε πως όταν υποστηρίζεις μια ιδεολογία, αυτή δεν ταυτίζεται απαραίτητα με τις πράξεις σου σε προσωπικό επίπεδο.Πως θα ήταν δυνατό άλλωστε αν είσαι ψηφοφόρος του ΚΚΕ να κάνεις κάτι τέτοιο αφού δεν έχουμε κομμουνισμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή