Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Ήθελε το Γερμανό της


Για τις εξυπηρετήσεις με τα συνδικάτα και τις επιθέσεις στον ατυχή Γιωργάκη η αμοιβή ήταν μια 30χρονη οικονομική ανάσα στο κόμμα μέσω του Γερμανού. Ο ανεπιθυμητος φάκελλος του σκανδάλου Γερμανός-ΟΤΕ έφαγε πόρτα από τον Καραμανλή, ο οποίος είχε ειδοποιήσει την κυρία.
Διαβάστε υποκριτική δήλωση άγνοιας της κυρίας Αλέκας:
«Ήταν κυριολεκτικά ενέργεια αιφνιδιαστική, που τουλάχιστον από την εικόνα που έχω, πιστεύω ότι αιφνιδίασε και την ίδια την κυβέρνηση. Πιστεύουμε και είμαστε βέβαιοι για αυτό, ότι αυτή η επιλογή υπηρετεί την παραγραφή σκανδάλων, διότι ότι σκάνδαλα έχουν γίνει μέχρι το 2007 τελειώνουν, έχουν παραγραφεί.
Ο ελληνικός λαός να μην παραγράψει στη συνείδησή του ούτε τα σκάνδαλα, ούτε τις αιτίες των σκανδάλων και τις ευθύνες γενικότερα των κομμάτων εξουσίας για τα προβλήματα που υπάρχουν και για αυτή τη σαπίλα, η οποία απλώνεται όλο και πιο πολύ. Να μην πάει κάτω».
Το "αιφνιδιαστική" το λέει για το απαραίτητο ξεκάρφωμα. Αλλά η εξυπηρέτηση στη ΝΔ είναι το σημείο που αναφέρει "πιστεύω ότι αιφνιδίασε και την ίδια την κυβέρνηση". Αγαπητή Αλέκα καλύτερα αυτά να τα λες στους Κνίτες που μπορεί και να σε πιστεύουν ακόμα. Οι παλιοί του κόμματος ξέρουν τις αλήθειες και οι εκτός ΚΚΕ απλά δεν μασάνε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου