Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Το καλαμπούρι που έγινε εφιάλτης






Άρχισε σαν καλαμπουράκι. Από τον τηλεοπτικό σταθμό Star. Tου ανθρωπιστή Σταμάτη Μαλέλη και των υπέροχων συνδαιτημόνων του με το άλλοθι της επιτυχίας των τηλεμετρήσεων του 15-44.
Ότι απίστευτο και χονδροειδέστατο σκεφτόταν το επιτελείο του "Θεού" της οδού Βιλτανιώτη, το εκτελούσαν οι υποτακτικοί. Θύμα αυτής της υπόθεσης, ο εύκολος καλεσμένος: Η διψασμένη για δημοσιότητα Έφη Θώδη. Η κάποτε εκπρόσωπος του πανηγυριώτικου δημοτικού συρτού, του τσάμικου και του καλαματιανού, με τις μεγάλες επιτυχίες, είχε αποφασίσει να υποταχθεί στις καλαμπουρτζίδικες μεταμφιέσεις.
Μετά από λίγο καιρό, το καλαμπούρι έγινε χοντρή τραγική φάρσα. Οι μιμητές της Αννίτας Πάνια στην πιο βιομηχανοποιημένη και life style μορφή της, είδαν ότι τα νούμερα έκαναν νούμερα.
Τη φετεινή σεζόν, της φόρεσαν και στέμμα. Μια γυναίκα που φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρής μορφής προβλήματα προσωπικότητας, ρίχτηκε στην απόλυτη διαπόμπευση.
Μετά το star, ήρθε το Alter, μετά ο Λαζόπουλος(που είναι άραγε ο εκατομμυριούχος θεατρίνος που δίκην σάτυρας καταστρέφει υπολήψεις);
Και μετά ήταν η σειρά του Μητσικώστα. Και μετά της Δρούζα. Και μετά οι παπάδες στη Σαλαμίνα, με τους εξορκισμούς.
Και μετά το απόλυτο κενό στα μάτια της Θώδη...

Είναι όλοι τους υπόλογοι και παρά ταύτα συνεχίζουν τώρα να ασχολούνται με το δράμα της. Γιατί οι ανάλγητοι είναι πάντα και θρασείς. Μέχρι να την δούν στην αγχόνη. Ίσως τότε ηρεμήσουν. Άλλωστε είναι συνηθισμένοι. Από την εποχή που κάποιος κρεμάστηκε μετά από τηλεοπτική εκπομπή μέχρι σήμερα δεν άλλαξε ούτε μια μέρα...

Από τον Αδιάκριτο, που ξεχνάει μια άλλη σκαστή περίπτωση: της... βουλευτίνας Νατάσας Ράγιου που η εκπομπή της οδήγησε άνθρωπο στην αυτοκτονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου