Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Θέλει δεύτερο Δεκέμβρη ο Τσίπρας!


Εχουν τα μούτρα να επιχαίρουν για την οικονομική καταστροφή της Αθήνας και βγάζουν ανακοινώσεις σαν αυτή που τιτλοφορείται "Να μην απογοητεύσουμε τον κ. Γιούνκερ" (ο οποίος προέβλεψε εξεγέρσεις και ταραχές στην Ευρώπη):
Λένε ότι:
"Τη στιγμή που η κυβέρνηση της Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ φαινομενικά δεν κατάλαβαν τίποτα από την εξέγερση του Δεκέμβρη, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ως υποκινητή των αντιδράσεων των νέων και ετοιμάζοντας νέες επιθέσεις στα δικαιώματα της νεολαίας και των εργαζομένων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας, με χτεσινές του δηλώσεις, θεωρεί παρήγορη την εξέγερση του Δεκέμβρη. Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ φοβάται νέες κοινωνικές εκρήξεις σε όλη την Ευρώπη και...

...ζητά από τις κυβερνήσεις μέτρα ενίσχυσης της κοινωνικής πολιτικής.
Αίτια και υποκινητές των κοινωνικών εκρήξεων, ακόμα και για τους τεχνοκράτες της Ε.Ε, δεν είναι ο όποιος Αλαβάνος ή Τσίπρας, αλλά η έκρηξη των απολύσεων, της ανεργίας, της φτώχειας και των κοινωνικών και οικονομικών ανισοτήτων. Τα παραπάνω δείχνουν ότι μόνο με ριζική αλλαγή των συσχετισμών σε επίπεδο κοινωνίας, μόνο με τα κινήματα, αλλά και την ενίσχυση της ριζοσπαστικής αριστεράς στις επερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές, οι νέοι και εργαζόμενοι σε όλη την Ευρώπη μπορούμε να σταθούμε εμπόδιο στα σχέδια του κεφαλαίου και να πετύχουμε νίκες προς όφελος της κοινωνίας".

σχόλιο zorro: με τόση προβολή από τους ακροαριστερούς δημοσιογράφους σε λίγο καιρό θα συμμετέχουν επίσημα στα πλιάτσικα.

2 σχόλια:

  1. Η κοινωνία θα αυτοκαταστραφεί γιατί πιστεύει στα άπληστα λόγια των ΜΜΕ: επιθυμώντας να έχουν πάντα πελάτες και για να έχουν τι να λένε κι άλλο ένα μήνα, θα καταστρέψουν την κοινωνία για να έχουν να φάνε το πτώμα της.
    Μαρκήσιος ντε Κιούστιν*
    Για την αντιγραφή .Δελφικός
    ΥΓ.Απ΄οτι ξέρω τις επαναστάσεις και τα πλιάτσικα δεν τις κάνουν οι φτωχοί αλλά οι πλούσιοι που δεν έφαγαν τρείς μέρες . Με το σχολιό σου τι υπονοείς ,εξήγησε μου σε παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα ντρέπονται που χαϊδεύουν τα αυτιά των κουκουλοφόρων και θα είναι επίσημοι "χορηγοί" των "εκδηλώσεών" τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή