Σάββατο, 16 Μαΐου 2009

Αναβάλλεται για πέμπτη φόρα η δίκη των Εφραίμ, Αρσένιου και Ψάλτη

Στις 22 Σεπτεμβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση
Αναβάλλεται για πέμπτη φόρα η δίκη των Εφραίμ, Αρσένιου και Ψάλτη
Αναβολή πήρε και πάλι η υπόθεση των Βατοπεδινών Εφραίμ και Αρσένιου καθώς και της δικαστού Μαρίας Ψάλτης, για την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009, έπειτα από αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του μοναχού Αρσένιου, κάτι το οποίο έκανε δεκτό η πρόεδρος του Τριμελές Εφετείου Κομοτηνής. Σύμφωνα με ιατρικό έγγραφο που προσκόμισε στο δικαστήριο η πλευρά του Αρσένιου, μετά το τελευταίο περιστατικό και τη νοσηλεία του στο Διαβαλκανικό Κέντρο, η υγεία του επιδεινώθηκε και ήδη με νέα εξέταση των γιατρών του ζητούν να αποφύγει για έναν μήνα κάθε κόπωση πνευματική ή σωματική! Μετά την νέα τροπή που πήρα η υπόθεση η πρόεδρος του δικαστηρίου δεν μπορούσε να διακόψει την υπόθεση, καθώς αυτή έπρεπε να γίνει μέσα σε 15 ημέρες. Προτάθηκε από την μεριά του εισαγγελέα, η δίκη να αναβληθεί για τις 16 Ιουνίου 2009, όμως λόγω φόρτου εργασίας των δικηγόρων υπεράσπισης η δίκη θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο.
Να τονιστεί ότι σύμφωνα με το ιατρικό έγγραφο που προσκόμισε η υπεράσπιση, ο μοναχός Αρσένιος παρουσιάζει ναυτίες, ιλίγγους και αστάθειες βάδισης, μετά την εκ νέου εξέταση του στο Διαβαλκανικό Κέντρο στις 12 Μαΐου.
Αναβάλλεται για πέμπτη φόρα η δίκη των Εφραίμ, Αρσένιου και ΨάλτηΑναβάλλεται για πέμπτη φόρα η δίκη των Εφραίμ, Αρσένιου και Ψάλτη
Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επιβεβαιώνει και ο βουλευτής Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, η Μαρία Ψαλτή ενώ έχει τεθεί σε αργία από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο των δικαστών, δεν της έχει κοινοποιηθεί η απόφαση, με συνέπεια να συνεχίζει ακόμα να δικάζει, ως Εφέτης στο δικαστήριο της Σύρου.
Πηγή:piazzadelpopolo.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Zorro, ο Αρσένιος είναι σοβαρά άρρωστος και η ζωή του κρέμεται σε μια κλωστή.Η σύμπτωση είναι ότι πάσχει από την ίδια ασθένεια που έπασχε και ο Γιώργος Λούβαρης και η διαβολική σύμπτωση είναι ότι έχουν τον ίδιο θεράποντα γιατρό. Εγώ προσωπικά του εύχομαι καλά στερνά και καλοφάγοτα. Τι καλοφάγοτα δηλαδή που σε γιατρούς και δικηγόρους τα τρώει.Δελφικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή