Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Τα παιδιά του Βουλέλη στο ΑΠΕ


(O Boυλέλης είναι ο χοντρούλης με τα μούσια. Διακρίνεται πρώτος στο τραπέζι από αριστερά)

Λάβαμε το ακόλουθο email και το δημοσιεύουμε ως έχει:

Αγαπητέ zorro. Σου γράφω επειδή είμαι έξω φρενών με το ΑΠΕ. Όσοι διαμαρτύρονται για τη μετανάστευση είναι "ακροδεξιοί". Οι κουκουλοφόροι που σπάνε πεζοδρόμια είναι "αντιρατσιστές" και "αντιεξουσιαστές" για το κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Διευθυντής εκεί είναι ένα μεγάλο φυντάνι της ροζ Αριστεράς ο Νίκος Βουλέλης, απόλυτα κρατικοδίαιτος και απόλυτα ολοκληρωτικός. Θυμάμαι στη σχολή δημοσιογραφίας όταν ψέλλισα ότι οι Σκοπιανοί μας κλέβουν το όνομα Μακεδονία μόνο που δεν ζήτησε την αποβολή μου! Οι ιδεοληψίες του ξεπερνούν σε φανατισμό και ένταση ακόμα και το πιο έξαλλο παρακλάδι του ΣΥΡΙΖΑ. Και οι άθλιοι της ΝΔ τον έχουν βάλει να διδάσκει ακόμα και αξιωματικούς!
Δείτε πως περιγράφτηκαν από το ΑΠΕ κατ' εντολήν του... διευθυντή σύνταξης Βουλέλη (ενός ανδρός αρχή το ΑΠΕ) τα επεισόδια στο κέντρο στο τηλεγράφημα που δημοσιεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου:



"Ένταση επικρατεί γύρω από το Πολυτεχνείο μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν στην πλατεία Κάνιγγος, λίγο μετά της πεντέμισι το απόγευμα.

Στην πλατεία Κάνιγγος πραγματοποιούσαν αντιρατσιστική συγκέντρωση περίπου 150 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την συγκέντρωση κατά των αλλοδαπών που βρίσκονται στη χώρα μας, την οποία είχαν πραγματοποιήσει ακροδεξιές οργανώσεις στην πλατεία Ομονοίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αντιεξουσιαστές έσπαζαν πλάκες στα πεζοδρόμια για να εξασφαλίσουν οπλισμό και επιτέθηκαν στις δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες έκαναν χρήση δακρυγόνων και τους απώθησαν προς το Πολυτεχνείο.

Αυτή την ώρα γύρω από το Πολυτεχνείο υπάρχει "κλεφτοπόλεμος" ενώ έχουν κλείσει οι οδοί Πατησίων και Στουρνάρη. Επίσης, περίπου 300 άτομα του ακροδεξιού χώρου είναι συγκεντρωμένα στην πλατεία Ομονοίας, ενώ μία ακόμα αντιρατσιστική συγκέντρωση πραγματοποιείται στην πλατεία Κοτζιά, με πρωτοβουλία διαφόρων σωματείων αριστεριστών και αντιεξουσιαστών.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στις οδούς πανεπιστημίου και Πειραιώς ενώ αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί στους δρόμους γύρω από την Ομόνοια για να μην έρθουν σε επαφή τα άτομα των συγκεντρώσεων.

Ποιος είναι ο Βουλέλης (με δικά του λόγια)
Ο Νικόλας Βουλέλης είναι Διευθυντής Σύνταξης του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ) και αναλυτής διεθνών ζητημάτων στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία".
Εχει εργαστεί ως υπεύθυνος διεθνών θεμάτων και αναλύσεων σε εφημερίδες και περιοδικά, ως σχολιαστής και υπεύθυνος προγράμματος διεθνών θεμάτων σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε πολλά περιοδικά, στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Διηύθυνε την ελληνική έκδοση της ''Μόντ Ντιπλοματίκ''. Εχει γράψει άρθρα σε εγκυκλοπαίδειες, έχει μεταφράσει βιβλία - ιστορικά, πολιτικά και διεθνούς πολιτικής -, ενώ δίδασκε δημοσιογραφία και διεθνή θέματα σε Δημοσιογραφική Σχολή.
Εχει διδάξει σε σεμινάρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Παντείου, της ΕΡΤ, του Υπουργείου Τύπου και ΜΜΕ, του ΑΠΕ και του Κυπριακού Υπουργείου Τύπου και Πληροφοριών.
Σήμερα διδάσκει "ΜΜΕ και διπλωματία" στους Ακόλουθους Επικοινωνίας στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, ενώ παραδίδει διαλέξεις για θέματα διεθνούς πολιτικής στο πλαίσιο σεμιναρίων για ανώτατους και ανώτερους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων.

3 σχόλια:

  1. Το δικαίωμα να λες τη γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά.ετσι και ο Boυλέλης λέει,κάποια στιγμή θα σταματήσει.Και να θυμίσω στον κBoυλέλη τι ειπέ η
    Ρόζα Λούξεμπουργκ “Τάξη βασιλεύει στο Βερολίνο!” Ηλίθιοι μπράβοι! Η “τάξη” σας είναι χτισμένη στην άμμο. Αύριο κιόλας η επανάσταση θα “ανυψωθεί με μια βροντή” και με σαλπίσματα θα ανακοινώσει στον τρόμο σας: Ήμουν, Είμαι, Θα είμαι!» (Τάξη βασιλεύει στο Βερολίνο, Συλλογικά Έργα) δελφικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. zorro είσαι πολύ μπροστά γι' αυτό σε συμπαθησα. Που να δεις τον φαφούτη το συγγενή του που τον έχει κάνει σαν τα μούτρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εμείς σε συμπαθούμε κύριε καθηγητά. Ξέρουμε και για τον συγγενή αρκετά.
    Δελφικέ, αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή