Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Μόνο στη Lifo: που να πας να σε κατουρήσουν!


Σ' αυτό το τεύχος έχει αφιέρωμα στο Γκάζι. Λίγες σελίδες έπειτα από τη διαφήμιση του υπουργείου Μεταφορών έχει τον gay οδηγό της περιοχής όπου περιγράφονται πλείστες όσες ανωμαλίες που προσφέρει το "κατάστημα", μεταξύ άλλων και το να σε κατουρήσουν!
Δείτε κείμενο:

Χαμάμ και dark room

Ο περίπατος στα gay μονοπάτια του Γκαζιού δεν τελειώνει εδώ. Το FCUK είναι το μοναδικό και αυθεντικό dark room της Αθήνας με προβολές gay hardcore ταινιών, private cabins με οθόνες και καθρέφτες, sling χώρο, glory holes και pissing room και ένα κλουβί με κούνια μέσα για να «ομορφαίνει» το χώρο. Εκεί που το cruising συνδυάζεται με τη χαλάρωση είναι στο Alexander Sauna. Τρεις όροφοι που προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και καινούργιες γνωριμίες μόνο με την πετσέτα. Χαμάμ, σάουνες, τζακούζι, λουτρά και στο ισόγειο υπάρχει πάντα το bar για να σβήσει η δίψα. Μόλις εγκαινίασε και τον κήπο του. Το Γκάζι, το άνδρο της αθηναϊκής gay διασκέδασης απλώνει την πραμάτεια του και μας καλεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρούμε αυτό που αναζητάμε αλλά και αυτό που δεν φανταζόμαστε.

Η διαφήμιση του υπουργείου Μεταφορών. Κρατικό χρήμα στον "αντάρτη" Τσαγκαρουσιάνο. Δεν θα βρεθεί βουλευτής να ελέγξει που πάνε τα λεφτά του λαού; Με ποια κριτήρια αποφασίζουν να δίνουν διαφήμιση σε φυλλάδα με τέτοια ρυπαρογραφήματα;

Επίσης, στο ίδιο τεύχος φιλοξενείται το ένθετο του δήμου Αθηναίων, πάλι με την μειωτική ένδειξη


Ξένη Δημοσίευση
Η παρούσα καταχώρηση
δημοσιεύεται δωρεάν.
Η LifO δεν συμφωνεί κατ'
ανάγκην με τη θεματολογία
του συγκεκριμένου
τετρασέλιδου.

Ακριβώς απέναντι έχει τις τσοντοδιαφημίσεις.
Οπότε έχουμε και λέμε: Στον οδηγό gay ανωμαλιών η Lifo συμφωνεί. Το ένθετο του Νικήτα το σταμπάρει με την ένδειξη που αναφέραμε προηγουμένως. Χοντρό δούλεμα και πρόκληση.
Ο Δήμος Αθηναίων γιατί σιωπά;

1 σχόλιο:

  1. Ο Δήμος Αθηναίων γιατί σιωπά;
    Ο άνδρας που σιωπά αρνείται. Η γυναίκα που σιωπά συναινεί.
    Xanibal Lecter
    o δημος τι γενους ειναι zorro;μονο με επαγωγη θα το βρουμε αν και πιστευω ειναι Υβριδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή