Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Πώς ο Τσαγκαρουσιάνος κοροϊδεύει τον Κακλαμάνη


H Lifo του γνωστού και μη εξαιρετέου Στάθη Τσαγκαρουσιάνου είχε μια στήλη με τίτλο "Ξυπόλητος Δήμαρχος". Είχε πικαριστεί ο "ευαίσθητος" Στάθης που ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης δεν είχε αρνηθεί στον Θανάση Λάλα να τοποθετεί τα περιοδικό του (FAQ) στα stands που ανήκουν στο Δήμο Αθηναίων. Είχε γινατώσει το χρυσό μου που δεν μεροληπτούσε ο Δήμος υπέρ του ροζ εντύπου του που φιλοξενεί τα μπουρδολογήματα του σαχλαμάρα Νίκου Δήμου. Υπερασπιζόμενος δήθεν την εικόνα της Αθήνας είχε βάλει στις μπροστινές σελίδες τον "Ξυπόλητο Δήμαρχο" για να "εκθέτουν" οι αναγνώστες της ναυαρχίδας του gay free press Lifo τα κακώς κείμενα της πόλης.
Έπειτα την απέσυρε χωρίς να εξηγεί στους γέροντες των τρόλει που τον διαβάζουν για ποιο λόγο την απέσυρε. Συμπεριφορά που παραπέμπει σε καλπάζουσα Τραγκαουνακίτιδα. Όμως, η χολή του στο πρόσωπο του Ν. Κακλαμάνη, χύνεται κατά καιρούς με τον γνωστό Τσαγκαρουσιάνικο τρόπο. Δηλαδή...

...Κατ' αρχάς, για να λερώνει τις γωνιές της Αθήνας με την gay ναυαρχίδα του ο πολύς Στάθης έχει μια συμβατική υποχρέωση. Μια στο τόσο να ενθέτει στις σελίδες του αυτοσυστηνόμενου ως "επιτυχημένου" εντύπου του την περιοδική έκδοση του Δήμου. Την τελευταία φορά που το έκανε αυτό έβαλε μια υποτιμητική στάμπα επάνω της που έγραφε:

Ξένη Δημοσίευση Η παρούσα καταχώρηση δημοσιεύεται δωρεάν και αποτελεί όρο του μισθωτήριου συμβολαίου μας με το Δήμο Αθηναίων, που μας δίνει την άδεια αντί ενοικίου που καταβάλλουμε, να διανέμουμε τη LifO σε κοινόχρηστους χώρους της Αθήνας. Η LifO δεν συμφωνεί κατ' ανάγκην με τη θεματολογία του συγκεκριμένου τετρασέλιδου.



Προσέξτε: Το δημοτικό έντυπο του βρωμάει και του ξυνίζει του λεβέντη Στάθη. Οι τσοντοδιαφημίσεις με ροζ τηλέφωνα για λούγκρες και μη και άρθρα του στιλ "κεράτωνε τον άντρα σου και μάγια μην του κάνεις" δεν το ενοχλούν το καλό μου. Ρε ουστ!






Τι εννοεί με τη στάμπα ο Στάθης; Τι μήνυμα περνάει στους αναγνώστες του για το ένθετο του Δήμου Αθηναίων; Με λίγα λόγια: το δημοτικό έντυπο γράφει μπούρδες, μας υποχρεώνουν να το βάλουμε και μην το λαμβάνετε υπ' όψιν σας.

Τι ήταν αυτό που ενόχλησε και τρόμαξε τόσο τον Στάθη; Μα η θέση του Νικήτα Κακλαμάνη για τους κουκουλοφόρους. "Μαζέψτε τα λεβεντόπαιδα" δήλωνε στο δημοτικό ένθετο ο Νικήτας Κακλαμάνης εκφράζοντας αυθεντικά την οργή και την αγανάκτηση των υγιώς σκεπτόμενων Αθηναίων έπειτα από τις καταστροφές των κουκουλοφόρων στο Κολωνάκι.


Ο Στάθης ο γλυκούλης ποντάρει πολύ σ' αυτό το κοινό. Τους κουκουλοφόρους τους θέλει δίπλα του, όχι απέναντι και έπρεπε να πάρει θέση.
Είναι επίσης κακιωμένος και με τον Κακλαμάνη και αποφάσισε να "στολίσει" με την κιτρινοκόκκινη στάμπα την πρώτη σελίδα του ενθέτου.
Σίχαμα!
Δεν θυμόμαστε να είχε βάλει αντίστοιχη στάμπα όταν φιλοξενούσε ένθετο του Ιδρύματος Νιάρχου. Το μαρουλάκι βέβαια είναι καλοδεχούμενο και ουδέποτε το υποτιμάει ο Στάθης ο γλυκούλης.
Το φθινόπωρο, επιτιθέμενος στον συνάδελφό του Γιώργο Τράγκα (που απορροφούσε κρατική διαφήμιση χωρίς να έχει υψηλές κυκλοφορίες - ενώ η Lifo δεν πουλάει ούτε ένα αντίτυπο) έγραφε ότι η Lifo έχει πάρει μόνο 5.000 ευρώ κρατική διαφήμιση. Παίρνεις όρκο Στάθη;
Μήπως θέλεις αποδείξεις για το αντίθετο;
Θα τα ξαναπούμε.

5 σχόλια:

  1. Το ροζ Lifo έχει και επίσης ροζ αδερφάκι, την Athens Voice.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πες τα "χρυσόστομε"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. an den itan "gay" kai itan "straight" i kai ego den ksero ti allo, tha allaze kati sto sxolio sas; giati an den allaze den katalaveno tin episimansi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχουμε πήξει στους ομοφοβικούς!!!! δεν πάτε σε καμία άλλη χώρα να πεθάνετε να μας αφήσετε στην ησυχία μας????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει θέμα ομοφοβίας. Δεν τα γράφουμε εμείς. Μόνοι τους τα γράφουν και τα διαφημίζουν. Θα παρακαλούσα για σχόλια επί της πρακτικής του εντύπου. Πρώτα "Ξυπόλητος Δήμαρχος". Τώρα όχι αλλά άδειασμα του δημοτικού εντύπου. Από την άλλη το ένθετο του ιδρύματος Νιάρχου απείραχτο. Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή