Κυριακή 12 Απριλίου 2009

«Ο Μπόμπολας θα καταστρέψει την Παλλήνη»


«Αγαπητέ Ζορό σου γράφω επειδή μένω Παλλήνη και ο Μπόμπολας, που τον αναφέρεις σε ένα άρθρο σου, θα καταστρέψει τις ζωές μας. Ήθελε επί πολλά χρόνια να κάνει αποθήκες του Εθνους στην Παλλήνη δίπλα στην οδό Λεονταρίου. Ξεσηκωθήκαμε όλοι τότε...


... οι κάτοικοι, ο δήμος, οι τοπικές εφημερίδες, όλοι. Η Φώφη Γεννηματά (την βγάλαμε και νομάρχη οι ανόητοι) ως υπερνομάρχης του είχε δώσει την άδεια να καταστρέψει το περιβάλλον και τις ζωές μας. Θα πείτε γιατί είναι καταστροφή για το περιβάλλον μερικές αποθήκες; Όπως είχε ανακοινώσει ο Δήμος Παλλήνης το 2003 "η συγκεκριμένη περιοχή εφάπτεται του σχεδίου πόλεως, είναι πυκνοδομημένη και η λειτουργία μιας τέτοιας εγκατάστασης θα προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα αλλοιώσει σημαντικά την φυσιογνωμία του συγκεκριμένου τμήματος της πόλης". Φαντάσου πόσα δέντρα θα κοπούν για να γίνουν οι εγκαταστάσεις και πόσες χιλιάδες φορτηγά θα κατακλύζουν την Παλλήνη για να κερδίζει ο Μπόμπολας.
Τις προάλλες ήρθαν στην Παλλήνη διευθυντές του Μπόμπολα με καπαρτίνες και κάτι πούρα να που δεν χωρούσανε στα δάχτυλά τους. Καμάρωναν ότι κέρδισαν την υπόθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας και μερικούς κατοίκους που ρωτούσαν τι θα γίνει με τις ζωές τους τους ειρωνευόντουσαν. Αλλάξτε σπίτια μας λέγανε. Ό,τι θέλουμε θα κάνουμε εδώ. Αποθήκες, Mall, σινεμά. Θα έχετε, λέγανε, πολλή παρέα στο άμεσο μέλλον.
Δικαιοσύνη δεν υπάρχει σ' αυτό τον τόπο;».
Αυτά μας έστειλε αναγνώστης του zorro-gr και είχαμε την υποχρέωση να τα δημοσιεύσουμε. Την υπόθεση θα την παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον και για ό,τι νεότερο έχουμε θα σας ενημερώνουμε.
Επίσης: Όποιος έχει καταγγελίες, υποσχόμαστε ότι ευχαρίστως θα τις δημοσιοποιούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου